fbpx

Когато става въпрос за сватби и по-специално за булчинска прическа, казусите са много и изборът е труден.

Започва се едно лутане по списания, разглеждане на визии от интернет и какво ли още не. Но за да има една булка красива и хубава прическа, дължината и гъстотата на косата са от съществено значение. Great Lengths е марка, която предлага най-високо качество екстеншъни за коса, които успешно могат да се използват за вашата ослепителна сватбена визия.


Как може да използваме удълженията Great Lengths за една незабравима булчинска прическа?

Всяка дама мечтае за плътна, гъста и дълга коса с изключителен блясък и копринена мекота. И както става в приказките, добрата фея пристига и магията става реалност. Всяка жена може да сбъдне тази своя мечта и защо това да не е точно на сватбения й ден. Когато имате такава разкошна грива, всяка прическа може да бъде изпълнена без особени затруднения от фризьор-специалист в тази област. Може да се направи обемен кок или просто едни невинни букли, които да се стичат като водопад по раменете на булката, но, както стана ясно, за това си трябва материал.

Да имате дължина и плътност на косата, това става лесно с удълженията на Great Lengths. Естествено, когато става въпрос за официални прически, желателна е комбинация от цветове, за да може финалната визия да бъде релефна и елементите в нея да се забелязват. И тук удълженията успешно могат да се включат, като добавят цвят в косата, без да се налагат допълнителни процедури по оцветяване на естествената коса. Освен че оцветяването става доста по-бързо, използването на екстеншъни ви позволява да запазите здравината на естествената си коса.

Поръчай новия брой!

Например, ако сте с тъмна коса и искате да изсветлите леко цвета, с правилния брой и дължина на кичурите може да постигнете едно естествено преливане и да имате красив омбре ефект. По този начин и кокът или друг вид прическа, която изберете за сватбена­та си визия, ще бъде по-разчупен и релефен. Благодарение на екстеншъните възможностите за сватбена прическа на практика стават безкрайни, а това е най-добрият начин да се задоволят из­искванията на всяка булка. С удълженията могат да се направят кокове, спуснати букли, по-едри вълни, обемни плитки и какво ли още не.

Какво сочат последните тенденции по отношение на булчинските прически?

Преобладават нежните визии с разнообразие от плитки, които могат да оформят фигура или да приберат цялата коса. Вариантите на сплитания са невероятно много, като при булките те се съ­четават отлично с вграждането на свежи цветя или малки бижута, които придават истински разкош на прическата. Често виждаме коси, прибрани в горната част на главата в малко кокче и фиксиран воал, а останалата част от косата се разлива нежно в небрежни къдрици.

Хит си остават небрежните кокове с много висящи кичури и съчетани с красива плитка в предната част на главата като релефен елемент от прическата. Булките, които желаят да акцентират върху удължената и гъста коса, предпочитат обемни плитки с вградени флорални елементи, които допълнително подчертават нежното и невинно излъчване.

С какво трябва да съобразим избора си за удължения в сватбената прическа?

Когато дамите искат да удължат косата си с кичури на Great Lengths, това цялостно удължаване ще остане за по-дълъг период от време. Затова първо трябва да се консултираме с булката какви са нейните желания и как си представя косата в ежедневието. След това трябва да се определи колко дълга е нейната естествена коса и спрямо нея да изберем подходяща дължина на удълженията. Жела­телно е да се съобразим и със сферата, в която тя работи.

Ясно е, че в някои професии разчупените визии не са толкова добре приети, като адвокати и съдии. Там изискванията са доста по-строги и това е важно да се знае, когато става въпрос за дължина на екстеншъните. Това е и моментът, в който се избира и сватбената прическа, за да се определи как да се поставят самите кичури, за да останат свръзките им незабележими. Ако булката желае да разчупи визията с цветен акцент, трябва да се определи как той най-добре ще се впише в сватбената прическа и къде точно в прическата ще се използва.

Фризьорът, който е специалист в поставянето на удълженията, трябва да прецени дебелината на кичурите. Ако дамата е с по-фина и тънка коса, той ще предложи поставянето на по-тънки кичури, които ще предпазят естествената коса от прекомерно утежняване и накъсване.

Какви са вариантите за комбинация от кичури за сватбената прическа на една булка?

Като имаме предвид, че сватбеният цвят е белият, повечето булки предпочитат русите нюанси. Те придават допълнителна нежност на цялостната сватбена визия. Ето защо косата можеда се удължи с руси кичури, които са леко преливащи се, и да се получи един естествен меланж. Друг вариант е да се добавят цветни кичури с омбре ефект, които Great Lengths предлага, като завършващите цветове са в розово, прасковено или тюркоаз. За брюнетките препоръчваме леко изсветляване на косата с кичури Great Lengths, което ще придаде повече релеф на самата прическа.

За сватбения ден всичко около булката блести, защо да не заблести и косата й! Great Lengths има специално разработени кичури с фини камъни „Сваровски“, които нежно загатват блясък в косата. Те са изключително подходящи за празнични случаи, какъвто е и сватбеният ден. Когато той премине, цветът на удълженията може да се коригира. Трябва да се знае обаче, че е препоръчително те да се потъмнят, но не и да се изсветлят.

Ако клиентката боядисва косата си, може да се избере съ­щият цвят кичури. Great Lengths предлага богато разнообразие от цветове, което може да пасне на всеки желан цвят. Но ако цветът на дамата е много специфичен, първо поставяме кичурите, които са най-близки до желания нюанс, след което правим цялостно боядисване на косата.

20170117_110954

Може ли да се каже, че поставяме началото на нова връзка с косата?

Да, погледнато от тази гледна точка, това си една нова връзка, нов имидж, който, освен че ви променя като външност, може да ви промени и в живота. Особено когато се прави за сватба. Това е един нов етап от живота и изисква внимание, отношение и грижа. Удълженията Great Lengths не са за един ден. Това е система, която предлага дълготрайно удължаване на косата, като удълженията могат да се повдигат на 3 месеца и така да удължите живота на новата си визия.

Това е най-добрият метод, който предлага дълготрайно удължаване на косата. Избират го клиенти, които са наясно и знаят каква искат да е тяхната визия за в бъдеще. През годините Great Lengths затвърди своята позиция на бранд, който предлага висококачествени удължения, които запазват своя цвят и блясък дълго време. Дори при обработка със сешоар или преса удълженията запазват своето качество, като няма опасност свръзките да се разделят или да провисне някой или друг кичур.

Има ли разнообразие от цветове и дължини за добра комбинация за сватбената прическа?

Удълженията са с дължина от 30 до 70 см, което позволява отлична комбинация между различни ки­чури и постигането на естествено преливаща се в дължината прическа. Относно цветовете Great Lengths предлага пълна гама от кичури в натурални цветове, червени нюанси и така желаните руси цветове. Относно визията на булката прическата може да се направи много стабилна и да издържи през целия празничен ден без притеснение дали ще падне някой елемент като бижу или цвете.

Освен това булото може да се закрепи лесно без опасност свръзките на удълженията да бъдат засегнати. Дори в този случай неговото поставяне и закрепване е доста по-лесно поради допълнителната плътност на косата. За сватбената визия може съвсем свободно да използваме всякакви видове шноли, фиби и фуркети за закрепване на отделните елементи от прическата.

Какво трябва да знаем за поддръжката на косата след сватбеното празненство?

Косата трябва да се освободи от оформената прическа, като премахнете всякакви видове ластици, фуркети и фиби. След това тя трябва да се измие от стилизиращите продукти, използвани за направата на сватбената визия. При измиването, след като косата се намокри добре, трябва да се постави балсам на удълженията. По този начин ги предпазваме от пресушаване и запазваме добрия им вид. Оставяме балсама да действа и не го отмиваме. След това нанасяме шампоан в корените и с леки движения напред–назад или странично почистваме косата и скалпа. В никакъв случай не мийте косата в корените с въртеливи движения! Това е основна причина за оплитане на свръзките и заплитане на косата. След отмиване нанасяме балсам, за да подхраним цялата коса и да възстановим копринената мекота на удълженията.

Продължава се с кристали и спрей за разресване, за да остане косата хидратирана. Разресването започва от долу на горе, за да се избегне заплитане или излишно скубане. Важно е косата да се разресва добре в корените. Това е предпоставка да се избегне заплитане или оплитане на цели кичури. За финал може да стилизирате по какъвто начин пожелаете. Удълженията реагират еднакво добре както на изправяне, така и на къдрене с маша или преса.

IMG_4318 - Copy

Какви продукти да използваме за добра грижа за удължената коса?

Продуктите на Great Lengths за грижа за косата съдържат UV фактор, който предпазва срещу ув­реждане от слънчевите лъчи, свободните радикали и замърсяванията от околната среда. Линията за грижа за косата е разработена специално за удължения, за да поддържа доброто състояние на косата и нейната хидратация в дълбочина. За удълженията е необходимо допълнително подхранване, за да се запази тяхното добро състояние по-дълго време. Новата линия за руси коси – Ultimate Blond Protection, съдържа защитен комплекс Kera-Protect, който укрепва структурата на косъма, възстано­вява увредената коса и предпазва цвета. Косата ви се усеща мека на допир и със сияен цвят. Благо­дарение на меката формула продуктите от тази линия могат да се ползват ежедневно.

 Парфюм за коса – лукс или реалност?

Най-новото попълнение в продуктовата гама на Great Lengths е парфюм за коса, който ви дава усе­щане за луксозна финална грижа. Освен че има приятен и свеж аромат, който въздейства на сетивата, той съдържа подхранващи елементи, които допълват грижата за удължената коса. Текстурата му е толкова лека като на истински парфюм, а в същото време обгръща в ефирна мъгла цялата коса и подхранващите съставки стигат до всяка част на косъма. Няма наслагване и по този начин косата не се утежнява допълнително, не се слепва или омазнява. Съветваме дамите с удължения да посещават фризьор-специалист по поставяне на удължения на всеки две седмици, за да бъде тяхната коса добре обгрижена и хидратирана и ако има заплитания, те да бъдат премахнати своевременно.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!