fbpx

В този брой ще спрем вниманието си на разликата между стикерите за удължение на коса на Great Lengths и останалите предложения от по-нисък клас. Никоя уважаваща себе си дама няма да подцени важността на прелестната прическа, нито пък ще направи компромис с качеството. Именно то обаче определя цената и допринася за ефектната визия.

coiffure beauty extentions 2Започваме с азиатските стикери от най-евтината разновидност. Характерно за тях е, че в горната им част лепилото е доста разлято и самата ширина на стикера е много голяма. Косата е изключително тънка и в нея се съдържат къси косми. Самият стикер прозира.

Стикерите от среден клас са матирани в горната си част и лепилото не е разлято, изглежда по-естествено и седи матирано в корена. Тук трябва да отбележим, че плътността на косата е несравнимо по-голяма, отколкото в стикерите от най-нисък клас.

Стигаме и до стикерите за удължаване на коса на Great Lengths, които са с изключително високо качество. В тях се съдържа златна нишка. Едно от предимствата им е, че като размер те са наполовина на тези от най-нисък клас, тъй като са тънки и незабележими. Разликата е очевидна и стикерите изглеждат далеч по-нежни. Стикерите на Great Lengths са малки и фини, съвсем леки и не са груби. По-високата цена се дължи на факта, че за тях се използва най-високо качество индийска коса. Поради това, че са фини, те могат да се поставят съвсем незабележимо и в горната част на главата, използват се също така за бретон, както и за попълване на други части на главата, в които няма коса. Самата лепенка е по-фина, отколкото при обикновените стикери, а плътността на косата е равна по цялата дължина на косъма и благодарение на това не е нужно да се използват повече стикери.

От огромно значение е плътността на косата. В удълженията от висок клас не се съдържат къси косми. Косата е изключително плътна, лъскава и здрава. По-различно стоят нещата с косата от среден клас, която в края прозира, а при тези от най-нисък клас косата блести, изглежда филирана, изпълнена с къси косми, което съответно обуславя по-ниската й цена. Ако си закупите стикер на по-ниска цена, той ще изглежда по-рехав и филиран спрямо този, който е с двойна плътност, няма къси косми и качеството е от най-висок клас.

Неслучайно удълженията за коса на Great Lengths се нареждат на челно място в класацията за качество на стикерите. Благодарение на техниката за поставяне свръзките с естествена коса са изключително здрави, дълготрайни и напълно незабележими. Може да избирате между голямо разнообразие от цветове, различни стайлинги и дължини на удълженията, за да постигнете страхотен резултат, а именно – дълга коса, изпълнена с обем и лесна за поддръжка.

Удължения за сватбена визияcoiffure beauty extention bridal-2

В сезона на сватбите може да заложите на стикерите за удължаване на коса на Great Lengths за официалната си визия. Суетенето около перфектната прическа за този важен ден е съвсем разбираема, но на каквато и визия да се спрете, удълженията на Great Lengths ще ви помогнат да имате дължина и плътност в косата, както и задължителния стил, когато става въпрос за официална визия – удачната комбинация от цветове, в която се открояват отделните елементи на прическата. Удълженията добавят цвят, без да са необходими допълнителни процедури за оцветяване на косата. Именно по този начин, с помощта на съответния брой и дължина на кичурите, дамите с тъмна коса, които желаят за сватбения си ден леко изсветляване, което да подхожда на бялата рокля, могат да постигнат естествено преливане и красив омбре ефект. Говорейки за омбре ефект, някои от завършващите цветове, които Great Lengths предлага, са розово, прасковено, тюркоаз, позволяващи многообразие от варианти за вълнуваща визия.

Цветовете могат да се съчетаят в стилни кокове, романтични букли, обемни плитки, модерни или ретро вълни – вариантите са неизброими, а удълженията при всеки от тях се явяват верни помощници за ефектно разчупване на официалната визия. Разбира се, фризьорът, който е специалист в поставянето на удълженията, се консултира с бъдещата булка, за да разбере нейните предпочитания, да установи дължината на естествената й коса, дебелината на кичурите и удачните варианти за цветен акцент. След това се подбират най-добрите възможни удължения за съответната дама и се започва работата по нейната ослепителна сватбена визия.

Поддръжка на удълженията

Поддръжката на стикерите за удължаване на коса на Great Lengths не се различава от тази при стикерите от по-нисък клас. Стикерите се напръскват със специален разтвор, след което се свалят. На вече отстранените стикери се поставя нова лепенка и се слагат отново върху косата. Предимството на предложенията на Great Lengths е, че при премахване никога не може да остане лепило върху косата, какъвто риск иначе съществува при обикновените стикери. Препоръчително е процедурата да се извършва на всеки два месеца, като в промеждутъка употребата на специални измиващи и подхранващи продукти е задължителна, защото те не само правят косата жива, но и я предпазват от вредните атмосферни влияния.

За измиване на косата се използват препоръчаните шампоани и балсами Kadiffe с мека формула. Тези продукти почистват в дълбочина и придават естествен блясък на косъма. Започнете измиването, като нанесете балсам по краищата на косата (или удълженията за коса), разнесете добре, за да се отпусне косъмът. След това нанесете шампоан и измийте добре косата, като го правите по посока на растежа на косъма, за да избегнете заплитане на удълженията и естествената ви коса. Не разресвайте удълженията, докато ги миете, защото има опасност да накъсате косата.

Балсамът Kadiffe прави косата копринено мека и лесна за обработка. Той се нанася след измиване с шампоан Kadiffe в областта около средата и краищата на косата. Оставя се да действа пет минути, след което не се изплаква. Докато косата е с балсам, можете да я срешите спокойно. След измиване на косата е препоръчително, докато е още влажна, върху нея да се нанесат течни кристали, арганово масло или масло от макадамия. Тези продукти допълнително подхранват удължената коса, заздравяват я и спомагат за лесното разресване на удълженията.products_Royal casino_

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!