fbpx

Абонамент 2020

Coiffure Beauty е професионално издание, което присъства на българския пазар повече от десет години. Coiffure Beauty обхваща различни аспекти от сферата на красотата предлага на вашето внимание дамски и мъжки прически. Официални прически за сватби или абитуриентски бал. Подробна информация в областта на колористиката, подстригвнето и стаълинга на една прическа. В списанието ще откриете още иновации в козметиката, съвети за вашето здраве. Гримът и маникюра също са сериозно разглеждани теми, консултации със специалисти от водещи компании в бранша, гарнирани с богат снимков материал. Ако искате да бъдете винаги информирани за актуалните семинари и изложения за фризьори, абонирайте се за списание Coiffure Beauty.                                          

От 1 март 2020 г. списанието на хартиен носител ще бъде издавано на всеки 3 месеца, за да имаме още по-големи възможности за онлайн срещи!

Нашата запазена марка – професионалните статии, свързани с подстригване, колористика и стайлинг за коси, ще продължават да се развиват, както до сега!
В сайта на списанието ще може да следите за всички нови колекции, интервюта със специалисти и новини от бранша!!!

Цената на новия Coiffure Beauty е 8 лв., а годишният абонаментен план ще включва 4 издания, планирани да излязат до края на 2020 г.!

Новият абонаментен план е в два варианта – с доставка до офис на Еконт или до точен адрес!

Годишен абонамент с доставка до офис на еконт е на цена от 35 лв. Получавате списанието в избран от вас офис на Еконт.
Годишен абонамент с доставка до адрес е на цена от 50 лв. Получавате списанието на удобен за вас адрес.

 Купи своя Абонамент сега!


Абонамент с доставка до офис на Еконт – цена  35 лв.

 

 

 

 

 

 

Абонамент до точен адрес
– цена 50 лв.

 

 

 

 

 

Абонамент може да направите с наложен платеж чрез куриер, на място в редакцията или чрез плащания с виртуален ПОС на Банка ДСК. В случай на отказ сумата, платена чрез виртуален ПОС се възстановява по същата сметка, от която е направено плащането.

Срокът за възстановяване на сумата зависи от банката издател на картата, обикновено е 2-3 дни.

За повече информация:
София 1606, ул. Дамян Груев 46;
Тел. 0899 912 174

Форма за заявка

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!