fbpx

coiffure beauty mounir hairdresser 5Едно от любимите хобита на много дами е да прекарват значително време в Интернет, за да се запознават с най-новите и стилни прически, визии, цветове и тенденции.

Истинското предизвикателство обаче е когато те се решат на промяна във визията, как да намерят точния салон, където ще се чувстват уверени, че са попаднали в сигурни ръце.

Докато се ровите из Инстаграм в търсене на интересни материали от света на прическите и красотата, твърде вероятно е да се натъкнете на клипчетата на набиращия популярност ливански коафьор Мунир. Добре знаем, че когато се зашуми за някой стилист, много голяма е вероятността да става въпрос за виртуоз в бранша. Този случай не е по-различен. Вече няколко години възклицанието „Уау!” проехтява след всяко споменаване на името Мунир, което се е превърнало в нарицателно за ефектен стил и гаранция за качествено изпълнение.

Сензация в социалните мрежи

В клипчетата, изпъстрили Инстаграм профила на Мунир, той постига зашеметяващи трансформации с косите на клиентките си. На едно от тях в рамките на по-малко от минута фризьорът успява да превърне 60-сантиметровата червеникаво кестенява коса на клиентката си, стигаща до под кръста й, в къс боб, който е на нивото на раменете. Още по-впечатляващо е, че стилистът използва само три инструмента – гребен, ножици и бръснач. С тяхна помощ той сякаш съвсем непринудено постига вълнистия стил, който пасва на младите дами по един прекрасен и особено ласкателен начин.

За тези от вас, които за първи път чуват това име, Мунир е коафьор, роден в Бейрут, който става известен именно благодарение на клиповете, в които показва как за отрицателно време могат да се постигнат невероятни прически. Напълно в крак с актуалните тенденции, а понякога сам задаващ такива, той умело използва различни техники на колористика, за да създава идеално балансирани омбре ефекти, прекрасен балеаж, както и екстравагантни сватбени прически.

Салонът му в родния Бейрут се радва на над 4 млн. фена и рейтинг 4.9 във Фейсбук. Всеизвестно е, че цените там не са никак ниски, но пък крайният резултат си струва. Мунир продължава да е истинска сензация в социалните мрежи, където е сред най-активните фризьори, публикуващи клипчета от работата си. Видеофилмите, на които се разкрива неподправеният артистизъм на трансформациите, се радват на милиони гледания, а коафьорът демонстрира своите произведения на изкуството с един откровен маниер, без излишни преструвки и трикове.

Обученияcoiffure beauty mounir hairdresser 1

Множеството публикации на Мунир правят така, че работата му почти добива стойност на обучение. И това не е случайно. След като се сдоби със световна слава благодарение на иновативните си техники на боядисване, Мунир започна да провежда множество международни обучителни курсове, на които посвещава в занаята колористи и фризьори от цял свят.

Същевременно ливанецът създава франчайз в района на Близкия изток и Северна Африка, като вече има салони в Египет, Катар, Багдад и Кувейт, в допълнение към салона, който поддържа в родния си Бейрут. В момента Мунир работи по собствена линия от продукти за красота, която се очаква да излезе на пазара през пролетта на 2019 г.

Шоуто в Австралия

Една от последните звездни изяви на Мунир бе през юни тази година, когато изнесе страхотно коафьорско шоу в Сидни, Австралия. Той демонстрира пред захласнатата аудитория магията на забележителните трансформации, партнирайки си с австралийски бранд за удължения на коси.

Зрителите имаха възможността да се зарадват на пакет подаръци, поставени на столчетата им, включително продукти от бранда, слушалки, както и маска на собственото лице на Мунир.

Слушалките имаха за цел да превеждат от арабски на английски указанията с обучителен характер, които даваше Мунир, както и интервюто с него, което се прожектираше на големия екран. В това интервю Мунир говори за своя стил на обучение, успеха, продукти от бранда, които предстои да се появят на пазара, както, разбира се, и някои детайли от кухнята, свързани с работния процес в досегашната му впечатляваща кариера.

coiffure beauty mounir hairdresser 4
Мунир демонстрира различни стайлинги, а фокусът падна върху пищната, разкошна коса, постигната благодарение на удълженията на австралийския бранд, които добавиха дължина, обем и текстура. Вече не просто в социалните мрежи, а директно на сцената пред очите на зрителите, всички тези зашеметяващи трансформации, с които се асоциира името на Мунир, нагледно показаха пълния блясък на коафьорското изкуство.

Звездният статут на Мунир пролича, когато след шоуто той и моделите му дълго време позираха за снимки с фенове, затвърждавайки още веднъж растящата популярност на ливанския маестро. Ние на свой ред се надяваме, че той ще продължи да показва изкуството си из различни части на света и кой знае – може един ден да се озове в България.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!