fbpx

Eто, че прекрачихме прага на 2020 г. Но вместо да правим равносметка на старата, по-добре да се заредим с добро настроение за новата.

В новия ни брой ще си поговорим за доста интересни казуси. Нашите специалисти ще ви разкрият каква е тайната на успешната трансформация от блондинка в брюнетка. Друга важна стъпка е да разберете как да почиствате кожата на скалпа по най-правилния начин. А знаете ли каква информация пази паметта на косъма? Подробности ще разберете на страниците на Coiffure Beauty.

В броя ще си говорим още за видовете методи на поставяне на треси с щипки, капси и зашиване. Вероятно много от вас все още не знаят каква е разликата между микро- и нанорингове. Е, ние ще ви запознаем с подробностите на страниците на Coiffure Beauty.

На гости ни е един много специален човек – емблематичният Тодор Тошев, който лично ни разказва как се развива българското фризьорство през годините. Английските ни гости от екипа на Redken – Крис Мууди и Адам Браун, пък ни споделят за първата си среща с марката и какво ги вдъхновява в професията.

На финала на миналата година, след блестящото шоу на Академия Stephan се срещнахме със собственика на марката Мишел Сантенак. Той ни разкри каква е формулата за успешен франчайз бизнес и какво ново да очакваме в професионалните обученията за фризьори.

 

 

В броя ви представяме новите колекции на Поли Гемеджиева – Hypnotic, на Марги Любомирова – Bird, и на Кристоф Гайе – Paris-London. Богaтият избор от прически продължава с колекция Diva на Ерик Зеемур и изящните авангардни визии на Лорна Еванс. За финал ви представяме червената палитра на колекция Redemption от Stephan.

В секцията ни за маникюр ще се насладите на красивите декорации от Cuccio България, Мариета Мръскова, Лина Валериева, Даниела Вълканова, Ралица Данг, Елена Игнатова и Янислава Шербанова.

В списание Coiffure Beauty нагледно ще ви демонстрираме коя е най-подходящата форма за вашите вежди и как да я постигнете. А след отрупаните празнични трапези всяка дама иска да влезе във форма. За целта ви представяме ултразвукова антицелулитна и отслабваща терапия CELLULIT’VIB на Ericson Laboratoire.
Пожелаваме ви успешна нова 2020 г.!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!