fbpx

През 2020 година LABEL COIFFURE залагат на модела Ванеса Паради, лице на бранд и майка на Лили- Роуз Деп, за да изпъкне концепцията за по-зрялата жена в колекцията. Мекотата и естественото излъчване на френската певица, актриса и модел има пряка връзка с посланието, че марката иска да предаде тази „Естествена визия във времето“. Тя е харизматична има разнообразни предишни занимания, в които винаги преоткрива себе си. Именно чрез преосмисляне на модата чрез нейната примамка, нейния стил оказва влияние върху жените от всички възрасти. За тази колекция LABEL COIFFURE избира фон, с доста приглушени нюанси засенчени от преминаващи силуети. Ефектите се противопоставят на стилистиката в синьо, който е основен цвят в колекцията, но преди всичко знак на надежда, спокойствие и сила. Марката отново подчератва идеята за зрялост и мъдрост.

Направените прически и подстрижки са вечни като „добре оформени къдрици“ от стил 90-те или „късо подстригване, добре оформено и масивно, с естествен стайлинг“. Дългият боб свидетелства за естествеността на колекцията със своята деконструирана страна, студения й цвят и сухата текстура на вълни.

Дългите подстрижки, неструктурирани, но контролирани с подчертани руси коси дават естествената преливка между “тъмно и светло”. Колекцията разнообразява стиловете с лек ежедневен кок или руси коси със средна дължина. Мъжът от колекцията на LABEL COIFFURE е вдъхновение от LACOSTE с идея за „спортен шик“. Подстригването е структурирано и неструктурирано едновременно като може да се предефинира в дълга и по-къса прическа.

Hair Label Coiffure
Photo Weronika Kosinska
Mua Izabela Szelagowska
Stylism Joanna Wolff
Production Mkproduction @Christophe Gaillet

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!