fbpx

Специално за управители на фризьорски салони споделяме няколко различни начина, по които можете да помолите лоялни си клиенти да ви подкрепят в този кризисен момент:

  1. Обяснете на клиентите си, че ако се чувстват добре и са здрави, спазват правилата, установени от Световната здравна организация (СЗО), и следват указанията посочени от Министерството на здравеопазването, както и хигиенние практики във вашия салон, като често миене на ръцете, те са абсолютно добре дошли за следващия си час в салона.
  2. Вземете вашите най-ценни клиенти и ги помолете да направят положителни отзиви онлайн относно качеството и хигиената на вашия салон.
  3. Насърчавайте клиентите си, които получават разкрасителна услуга в салона, да правят снимки на готовите си прически или грим, качват ги в Instagram и отбелязват страницата на вашия салон.
  4. Помолете последователите на вашите акаунти в социалните медии да продължават да се ангажират с вашето съдържание и да споделят вашите хаштагове.
  5. Направете така, че вашите редовни клиенти предварително да записват часовете си за по-късна дата, за да гарантирате, че графикът на салона ще бъде запълнен, което ще поддържа висок духа на екипа и тяхната ангажираност.
Поръчай новия брой!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!