fbpx

MATRIX организира поредица от събития в страната Inspire ME

Голямото семейство на американската марка се среща с фризьори в три града на България през март!

Събитията Inspire ME ще се проведат в:

  •  София на 24.03.2020:
  •  Пловдив на 25.03.2020;
  •  Варна на 30.03.2020.
Поръчай новия брой!
Вижте още

Грижа за изтощената коса

С настъпването на студените месеци косата има нужда от допълнително…

Цъфнала и вързала

Цъфтежът на косата е най-видим при дългите коси, но по-късата…

Себорея и пърхот при мъжете

Статистиките сочат, че всеки втори страда от пърхот поне веднъж…


През март 2020 американската марка MATRIX организира поредица от събития Inspire ME, в които голямото семейство обучаващи на Matrix България ще се срещне както с млади, така и с опитни фризьори в големите градове на страната, за да открият най-новите техники и тенденции като един екип.

Събитията Inspire ME са вдъхновени от най-големия бизнес форум за марката в световен мащаб, който се провежда всяка година, Matrix Destination.

Целта на срещите у нас е да обеднят фризьорите, които не само харесват свежите и оригинални цветове и визии, но и имат смелостта първи да изпробват новостите и сами да създават тенденциите.

Участниците в поредицата от уъркшопи Inspire ME ще могат да видят най-актуалните и вдъхновяващи тенденции в подстригванията и стайлинга за 2020 година, представени от обучаващия екип на Matrix в България. Фризьорите Огнян Филипов и Пепи Налбантова  ще представят актуалните подстригвания и визии. Росица Иванова и Нели Агова ще покажат най-новото в боядисването и стайлинга за сезона, като на сцената ни очаква размяна на модели и още изненади, обединени от общото  послание за голямото Matrix семейство, което се забавлява докато твори.

По време на трите събития Inspire ME публиката също ще има задачи, свързани със създаването на актуални визии. Гостите на събитията ще имат достъп и до специални зони, където ще могат да изпробват нови и любими продукти MATRIX, както и да зададат своите въпроси на обучаващия екип на марката.

Събитията Inspire ME ще се проведат в София на 24.03.2020, Пловдив на 25.03.2020 и Варна на 30.03.2020.

Повече информация за събитието Inspire ME ще бъде достъпна на Facebook страницата на MATRIX България.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!