fbpx

Мъже, търсите ли перфектните продукти за поддържане на брада – от измиването, подхранването и стилизирането й?

Грижата за кожата може би изглежда трудна за повечето мъже. Но без нея бързо се виждат следите на времето. Какво правят повечето представители на силния пол – крадат от кремовете на половинките си. Но те нито гарантират нужния ефект, нито са приятни за ползване заради миризмите, консистенцията, опаковките. А как с тях да подхраним брадата?

 

Bulldog решава всички тези проблеми, защото е известен като най-добрият приятел на мъжа. Той пристига в края на 2020 година директно от Великобритания, за да накара всеки мъж да се почувства като английски джентълмен. Bulldog са продукти, специално създадени за мъже – с подбрани съставки, консистенции и формули. Брандът следва световните трендове, продуктите са веган сертифицирани и не се тестват върху животни, без изкуствени оцветители, синтетични аромати и съставки от животински произход.

Продуктите съдържат натурални съставки като алое вера, масло от камелина и зелен чай. Марката предлага всичко необходимо за комплексна грижа за кожата и за брадата на мъжа – с тях всеки джентълмен ще има чиста и хидратирана кожа. Не е случайно, че Bulldog е най-добрият приятел на мъжа!

Мъже, ето малко съвети от Bulldog как да се грижите за кожата си в няколко лесни стъпки. 

Сутрин и вечер: И-З-М-И-В-А-Н-Е

Не пропускайте тази стъпка, тя е най-важната, за да бъде кожата ви здрава и чиста. Намокрете лицето си с топла вода. Нанесете от измивния лосион Bulldog на дланите си, разнесете равномерно на лицето, масажирайте и изплакнете обилно. Измивният лосион няма да изсуши кожата ви, а ще я освежи осезаемо.

Вечер: Дълбоко измиване на брадата

Ако имате брада (дори и набола) е нужно ежедневно да се грижите да е наистина чиста, защото бързо поема миризми, прах и други нечистотии, а порите ви може да се запушат лесно. Опитайте шампоан и балсам за брада 2 в 1 за нормална кожа Bulldog от серията Original, който е специално създаден за нуждите на мъжката кожа и брада. Формулата му едновременно почиства брадата и я оставя хидратирана, подхранена, свежа и мека.

 

Ако имате брада

Стилизиране

За стилизиране и лека фиксация изберете балсама за брада Bulldog от серията Original с алое вера, масло от камелина и зелен чай. Стилизира брадата с дълготрайна лека фиксация като не съдържа изкуствени оцветители, синтетични аромати или съставки от животински произход. Нанесете малко количество на пръстите си и разнесете равномерно на брадата за лека фиксация през деня.

 

Подхранване

Както косите на жените, така и брадите на мъжете имат нужда от допълнителна грижа, за да са блестящи и привлекателни. Маслото за брада Bulldog от серията Original се грижи точно за това. То е омекотяващо и бързо абсорбиращо се, със специална формула, създадена за мъже, омекотява, укротява и подхранва брадата, като я прави блестяща без да изглежда мазна. Нанесете няколко капки и ефектът е на лице.

Мъже, така с няколко лесни стъпки и не повече от 5-10 минути дневно ще имате поддържана кожа и красива брада!

Bulldog може да намерите в мрежата на Лили Дрогерие и онлайн у нас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!