fbpx

Тя е млада, красива и талантлива. Тя е непринудена и позитивна. Тя е Тита. Харизматичната изпълнителка носи огромен заряд енергия и свежо настроение. Вижте какво сподели тя пред нас.

Какво се случва с теб след шоуто „Като две капки вода“?

„Като две капки вода“ беше силно преживяване за мен, по време на което успях да покажа една страна от себе си, която по-широката публика не познава толкова добре. След шоуто реализирахме с моя екип първия ми самостоятелен сингъл за годината – „Първа среща”. Това е един доста по-различен проект от предишните и като музика и стилистика на самия видеоклип. Напомня повече на мюзикъл и на филм с много танци, отколкото на обикновен имиджов видеоклип. Много се радвам, че успяхме да го осъществим.

 След края на шоуто имаше ли предложения за нови творчески проекти?

Да, получих няколко предложения, но всяко от тях трябва да се обмисли добре, преди да взема решение дали да го осъществя. В крайна сметка не можах да устоя на Папи Ханс и се включих в неговото парче „Ти гониш”. Това е доста щура песен и клип, но като една истинска Алиса в страната на чудесата реших да скоча в заешката дупка с Папи и да видя къде ще ме отведе. Беше много забавно преживяване.

Хващаме те насред лятното ти турне.

Да, почти всеки ден съм в различен град и въпреки че да пътуваш непрекъснато е изморяващо, чувството да се срещаш с толкова много различни фенове и да посещаваш най-различни точки на България е изключително зареждащо. Радвам се на успеха на двете ми нови парчета и с удоволствие се старая да продължавам да радвам феновете си в цяла България.

 Планирала ли си нови сингли и клипове и ще бъдат ли в колаборация с някого?

С екипа ми винаги планираме бъдещите ми проекти отдалече, за да мога да бъда напълно подготвена за тях и те да станат възможно най-качествени. Винаги съм готова за колаборация в интересни проекти, но в момента обмислям и няколко самостоятелни парчета.

Видяхме те и като филмова героиня. Ще има ли нови проекти като „Следвай ме“?

Сега съм се концентрирала изцяло върху музикалната си кариера, но е възможно в бъдеще отново да участвам в подобни продукции. За мен беше огромно удоволствие. Обожавам актьорската игра.

Какво друго те вълнува напоследък?

В последно време ме успокоява и вдъхновява алтернативна музика като тази на Banks например. Кара ме да събирам мислите си и да мисля по-креативно.

Какъв пример искаш да дадеш на младите със своята музика и визия?

Знам, че да си модел за подражание е огромна отговорност и се притеснявам да заявя категорично, че искам да съм пример за младите, защото все още опознавам себе си и се променям. Аз показвам себе си пред хората със своите предимства и недостатъци и не се опитвам да ги крия. Целя да се развивам и да давам обич и уважение на хората, които правят същото за мен.

За всеки изпълнител визията е от съществено значение. Как се грижиш за косата си?

Не мисля, че полагам повече грижи от която и да е друга жена. Старая се по-често да използвам сешоар вместо преса или маша, за да не горя косата си.

 А полагаш ли специална грижа за кожата си?

Винаги почиствам лицето си с измиващ гел, след това с мицеларна вода и задължително нанасям хидратиращ крем. Така кожата ми винаги е мека и свежа.

 Какво спортуваш и какво би искала да опиташ?

Освен редовните упражнения, които правя вкъщи, много обичам да вървя и да карам колело. Има много екстремни спортове, които ме е страх да опитам, но пък ми изглеждат изключително интересни и опасни.

 

 Какво правиш, когато не си на участие?

Най-често, когато ми остане време за почивка, оставам вкъщи и гледам филм или чета книга. Подобни спокойни дейности ми помагат да релаксирам.

Тежка ли е славата за една млада певица като теб?

Славата си има цена – тя изисква да инвестираш много време и работа, за да вървиш напред. Тя често натежава и изморява, но съм свикнала. Заслужава си, дори и само заради удовлетворението от това да видиш усмивките на феновете си.

 Какво е твоето ежедневие, след като вече си толкова популярно лице?

Категорично мога да заявя, че ми е много по-трудно. Отговорностите, които имам, стават все по-големи. Дейностите, с които се занимавам, са трудоемки, изискват много работа и понякога имам чувството, че времето сякаш лети.

 Успяваш ли да опазиш личния си живот?

Всеки човек има нужда от малко уединение от време на време. Старая се да си го давам, но често се затруднявам, защото много хора следят всяка моя крачка.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!