fbpx

Независимо дали почивката ви свърши, или тепърва предстои, лятото все още е тук. За да сподели нашето отпускарско настроение, сме поканили за корица непринудената и талантлива любимка на малки и големи – певицата Тита! Какво ни сподели за своите бъдещи планове и как протичат летните й участия четете само на страниците на Coiffure Beauty!

В новият ни летен брой сме събрали на едно място плитки, къдрици и ярки цветове, за да се вдъхновите и да се потопите в парти вълната. На фокус за професионалистите коафьори споделяме историятя на популярния в цял свят майстор на мъжките подстрижки и не само Дезмънд Мъри.

Адам Рийд е друг британец, който бе в България за ателие Total Looks, на което сподели своя опит пред българските фризьори. Разберете какво разказа за прическите и различните стилове във фризьорството както и за манията си към книгите, обувките и розовото масло.

Горещите месеци с яркото слънце и солената вода са особено безпощадни към русите коси, за които трябва да положите специални грижи. Как да избегнете ефекта зелена коса след басейн и как да се предпазите от допълнително увреждане на русите коси, прочетете специалния материал на страниците на Coiffure Beauty.

Предложенията ни за летни прически са безброй, но няма как да подминем специалното участие на Поли Гемеджиева с две колекции FAME и La Dark Gioconda.

На страниците ще видите и интересната колаборация между коса и маникюр, които са в съвършено допълнение представени в колекция Most Wanted Hair. Фризурите са дело на салон Magama, а съвършените нокти са изработени от талантливата Лина Валериева.

Предложенията ни за маникюр също са на морска тема. Ще ви разкрием още как да имате красиви мигли дори след като се събудите сутрин благодарение на процедурата ламиниране и кератиновата терапия.

След плажа трябва да се погрижите кожата да не загуби своята хидратация, в броя ви представяме и козметогенно решение за чувствителна и реактивна кожа от Ericson Laboratoire – терапия Sensitive Pro, а темата за новата 5G мрежа ще ви накара да се замислите каква е цената, за да живеете в този високотехнологичен свят.

Пожелаваме ви безгрижно лято с Coiffure Beauty!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!