fbpx

Около Кали никога не е скучно. Покрай грижата за трите й деца и кариерата й на певица новите проекти никога не спират.

Наскоро засне нов видеоклип към песента с работно заглавие „В рая”. С кого работи по него?

Да, той е дело на Люси Иларионов. Текстът е на Петя Радева, а композитор е Радомир Кишев. Надявам се парчето да се хареса на повече хора и да бъде гледано. Естествено новата песен ще бъде част и от репертоара ми в предстоящите декемврийски участия.coiffure beauty december 2017 kali cover 1

Беше един от коментаторите на ВИП Брадър, а си била и от другата страна като участник. Как се оцелява в Къщата?

О, ситуациите там всеки ден бяха коренно различни. Преминах през тях с цената на много воля. Просто стоиш в Къщата и си вършиш работата, за която получаваш хонорар. А твоята работа е да забавляваш хората и да съдействаш за развитието на играта. Да си готов да платиш цената за всичко, на което те подлагат вътре откъм режисура, т.е. от самия Биг брадър. Въпросът е кой как ще изиграе самата игра. Например на представянето на Миглена Ангелова искрено се наслаждавах.

 Какво ти взе и какво ти даде това риалити?

Не мисля, че предаването ми е взело нещо. Напротив, даде ми един добър хонорар и възможност да помисля върху реакцията си в ситуации, които не са чак толкова важни. И в живота се случват неща, на които не трябва да обръщаш толкова внимание, защото ставаш за посмешище. Взех си поуките от това. То и това беше една от целите ми за влизане в Къщата, да науча някакъв житейски урок. Трябва да си достатъчно разумен и отворен към света, да приемаш критики и да си взимаш поука от всяка среща с различни характери. Ако не можеш да извлечеш нищо, то това си е за твоя сметка. На някои хора цял живот не им стига, за да се научат, и се сблъскват с една или друга трудност за пореден път.

 Лесно ли е да си майка на три деца?

О, никак не е лесно. Но аз не съм от хората, които се оплакват. Работя, изкарвам пари и се справям. Няма да давам и съвети на хората как да си гледат децата. Когато човек прави нещо, трябва да си дава сметка защо го прави. И като мрънка и не е доволен, да се сърди на себе си, защото никой не му го е направил на сила. Смятам, че родителите са отговорни за собствените си деца. Отдавна живеем в демократични условия и можем да избираме как, с кого, колко и какво да правим. Така че аз съм си избрала да имам три деца и за мен е огромно удоволствие, радост и любов да знам, че ги имам.coiffure beauty december 2017 kali family 2

Кое е най-важното, на което искаш да ги научиш?

Да са честни и работливи, от там нататък имат пълната свобода да живеят живота си както те сметнат за добре. Свободни са да избират професии, какво да обичат и следват. Аз не съм човекът, който да им дава тон и да определя нещата, които ще правят. За мен е важно да са честни първо към себе си и след това към хората. Мързелът е един от най-големите пороци не само за мен, и в божиите закони го пише.

Леността е порок, просто в днешно време му казваме мързел. За какво си тук на тази земя и дишаш кислорода на останалите, ако няма да свършиш нещо полезно. И предвид това, че живеем в общество, трябва да свършиш нещо полезно не само за себе си, а и за другите. Винаги се стремя да помагам и вярвам, че хората са искрени с мен, защото аз съм искрена с тях. Не очаквам да ме лъжат и ако разбера, че съм била излъгана, то си е за сметка на другата страна. Повярвайте ми, че хората, които са направили лошо на другите, рано или късно им се връща.

Днес все повече се говори за проблеми като социалните мрежи и новите наркотици сред младежите. Как общуваш с децата си по тези въпроси?

С големия ми син имаме много отворена комуникация, другите двама са все още малки и не сме стигнали до този етап. Но с големия си говорим свободно и открито за всякакъв вид дрога – дали е опитвал, или не, дали неговите приятели са пробвали вече, или са обсъждали подобни теми.

Мисля, че на този етап нямам проблеми с него, защото времето, което прекарва в компанията си, е или вкъщи и аз съм там или вдома на неговите приятели, където обикновено играят плейстейшън. Те са големи геймъри. Но както наркотиците могат да ти увредят здравето, така и стоенето пред компютъра или телевизора е вредно.

Това е новата дрога и директно ти изпържва мозъка като облъчване, уврежда ти очите. Така че всичко си има своите плюсове и минуси. Аз съм доволна, че синът ми е като мен. Спортува и излиза навън, чете книги, играе на игри. Аз съм изговорила достатъчно какво трябва и какво не трябва да се прави, какво би било добре за тях и кое не. Всичко останало са само излишни напрежения между родители и деца.

Да се налагаш и да крещиш, от личен опит знам, че не е добре. Да не забравяме, че и ние, родителите, когато сме били тийнейджъри, във времената, когато не е имало мобилни телефони, колко по-откачени неща сме правили. Пък днес размахваме пръст и държим морал на децата си. Напротив, трябва да ги следваме и да ги разбираме. Мисля, че тогава те сами ще се отдалечат от всичко онова, което им вреди.

Това е едно ново поколение от деца, които са достатъчно умни, и проблемите, които имаме с тях в обществото, е по-скоро техният бунт към липсата на толерантност от страна на възрастните. Защото да подкрепиш, да разбереш, да говориш с едно дете е в пъти по-трудно и изисква повече търпение и компетентност, отколкото да му забраниш, да му се скараш или да го накажеш. Това е най-лесното.

А и ние сме модел на подражание. Когато си оставил малкото си дете да играе безконтролно на видеоигра, на която се убиват, или да гледа анимационни детски филмчета, на които си пръскат мозъците, защото ти, родителят, си бил на работа и си изморен и нямаш време да излезеш и да се занимаваш с това дете. Не е виновно детето, че е агресивно, нито телевизията. Виновен си ти, че си създал дете, на което не можеш да обръщаш внимание.

Семейството е определящият фактор за възпитанието му. На следващ етап е училището, защото там си създаваш второто семейство, приятелите, средата. Но все пак родителите са в основата на всичко. Защото, ако видиш, че има проблем, не може да останеш безучастен.

Каква е тайната за красота на Кали?

Чак толкова красива не смятам че съм, по-скоро чаровна. А тайната са мама и тате. Към добрите гени може да прибавим модерните технологии за красота, като ботокс и филъри, защото с възрастта кожата се отпуска. Това за мен е нормално, но не съм променяла все още лицеви форми, като корекция на скули или брадичка. Но ако се налага, след време ще се възползвам и от хирургическите интервенции. Длъжна съм да го направя. Аз съм публична личност. Всичко в рамките на нормалното е позволено. Искам да се погледна в огледалото и да остана доволна от себе си. Най-важното е че, ако ти се харесваш, и другите ще те харесат.

През последната една година използваш екстеншъни. Защо реши да промениш визията си?

Да. Дълги години не променях прическата си, а виждам, че моите почитатели харесват изпълнителите да променят своето амплоа и предпочитат по-хамелеонска визия. Защото един изпълнител е комплекс от много неща – талант, визия, харизма. Върху всички тях трябва да работиш, за да имаш успех и да продаваш. Защото каквото и да си говорим, Кали е един продукт, който трябва да изглежда добре.

Изглеждайки добре, не трябва да задаваш грешни модели на подражание, особено във външния си вид. А визията на косата е много важна, трябва да се сменя. Аз като личност не съм толкова склонна към промяна на прическата си, но за визията на Кали трябва да се погрижа винаги да съм актуална. За моя изненада през последната една година смених три визии, което е много нетипично за мен.

Но виждам, че това се отразява добре на позиционирането на продукта Кали. Бях на плитки, след това си отрязах косата, сега си слагам удължения в салон „Магама“. Ще изпробвам разноцветни кичури, като идеята е да има и русо, което за мен ще е наистина новост. Кой знае, след това може да експериментирам с прическата на Хали Бери – суперкъса! За нашия динамичен пазар трябва да си винаги в крак с новостите и да предлагаш разнообразие не само във визията, но и в песните.

Как поддържаш фигурата си?

Много трудно, защото съм лакома и ми се яде от всичко. Понякога ми се налага да гладувам, за да пoстигна желаните килограми, макар че това не е ефикасен начин за отслабване. И спортувам всеки ден.

Къде ще посрещнеш новата година?

Ще съм във Велинград на участие. За мен да работя по празниците е естествено състояние. Даже когато не съм на работа, се чувствам много зле. Аз съм един щастлив човек – правя това, което обичам, и изкарвам пари от него.

Какво си пожелаваш за следващата година?

Да сме здрави аз и децата, всичко останало зависи от мен. На фризьорите пожелавам да имат по-малко претенциозни клиенти и нека хората да са малко по-толерантни един към друг!

Пълното интервю четете на страниците на Coiffure Beauty!

коса: Салон Магама
снимки: Влади Балевски
грим: Борислав Соколов

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!