fbpx

По традиция август е отпускарски месец и затова сме ви приготвили двоен брой, в който всичко е по две и ще имате много за четене и гледане.

Специален гост ни е магнетичната Есил Дюран, която широко отваря вратите на сърцето си за почитателите на музиката и модата. Как се пробива на голямата сцена и какво е да си творец на висша мода, ще разберете сами от страниците на Coiffure Beauty.

Продължаваме с още едно интервю с фризьора, завзел сцената на „България търси талант” – Асен Налбантов, който ни разкрива защо татусите за коса са особено популярни това лято. Каква е модата при тях и как да се сдобием с едно малко произведение в косата си, ще разберете от специалното ни интервю в броя.

В Coiffure Beauty ще откриете специални предложения за прически както за плажа, така и за летните прохладни вечери край морето. Знаете, че маникюрът е неразделна част от външния вид на всяка дама.

В този брой ще ви предложим богат избор от дизайни на маникюр от български специалисти в областта, като Йорданка Пенчева, Диана Спасова, Лина Валериева, Радостина Ганчева, Ивелина Светославова, Веселка Рабишева, Жулиета Митева и Лили Лучева, както и уроци стъпка по стъпка от професионалните марки за грижа за маникюра.

В разгара на този така горещ сезон няма как да не си поговорим за изобилното потене. Огромен дискомфорт причиняват и уморените крака през летния сезон. Вижте как може да облекчите това състояние със специалната терапия Липодренаж 3D за леки крака от Ericson Laboratoire. За да запазим близостта си с морето, ще извлечем ползите от морската вода и водораслите, като ви представим една релаксираща и в същото време овлажнява терапия от серията OLOS Thalasso за лице. Тя предлага дълбоко овлажняваща терапия в два варианта – почистваща и хидратираща.

За да освежим летните страсти, сме ви подготвили няколко рецепти как да си направите смути у дома и кратка разходка из плажовете на леко опасната Колумбия.

Четете, вдъхновявайте се и на есен отново ще сме на линия с най-интригуващите новости от бюти бранша.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!