fbpx

Лятното парти настроение ни е завладяло и какво по-хубаво от това да загреем с последния хит, в който участва певицата Дара – най-новото парче „Няма да си тръгнеш с друг“ на Пламен и Иво с Pavell & Venci Venc’. В подробно интервю Дара ни разказва за страстта си към стайлинга и емоционалните запознанства в последните й големи участия в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и MTV Presents Varna Beach.

Прочетете още интересни новини около талантливата изпълнителка в подробно интервю на страниците на Coiffure Beauty!

 В броя ви представяме последната хитова лятна тенденция – къдриците, в целия им разкош – от ситно дефинирани до обемни и по-разпуснати. Няма как да забравим и онези дами, които искат да са с нова лятна визия с новите видове расти, познати още като Hair Dreads, и плажните плитки в зашеметяващи цветови комбинации. На страниците на списанието ще откриете още полезна информация за актуалните цветове в косите

За важността от обучения и за това, как да използвате правилно инструментите си в работата и да повишите професионалната си квалификация по фризьорство, ще ни разкаже Поли Гемеджиева. Тя е професионален фризьор с дългогодишна практика. Развива своя талант в майсторски класове при Летисия Генау, Кристоф Гайе и Бертрам Кайнцнер, а отскоро е посланик на Y.S. Park и Kasho за България. Какво я вдъхновява в работата и защо трябва да инвестирате в качествени фризьорски инструменти, ще разберете само в новия брой на Coiffure Beauty.

 Съвсем закономерно в двойния брой на списанието ще откриете двойно повече предложения за прически, грим и маникюр. В духа на плажното настроение и морските вълни ще ви покажем в стъпки как да направите маникюр с ефект на мида или морско дъно. Очаква ви богато разнообразие на дизайни за маникюр от Петя Иванова, Лина Валериева, Жана Кавалджиева за CuccioBulgaria, Мариета Мръскова, Зоя Асенова, Ралица Данг и др. За първи път имаме честта да ни гостува Дебора Милиа – международен мастър и сертифициран международен INJA съдия (International Nail Judges Association). Тя е организатор на конкурса Nail Arena Professional, който ще се проведе в края на септември.

 Наред с красотата от летните тенденции ще обърнем по-специално внимание и на все по-опасните бенки. Прочетете още какво съветват специалистите за ефективната слънчева защита. Въпреки красивия слънчев загар кожата ни допълнително се изсушава през летния период. В броя подробно ви представяме терапия GIGI Nutri-peptide, която подмладява кожата и се грижи за нейната хидратация.

В броя ще откриете още полезна информация за специфичната грижа за зряла кожа и как да предотвратим стареенето й благодарение на Подмладяваща и стягаща терапия с органичен ирис на Dr Renaud, която успешно се справя с появилите се бръчки и увисване на кожата.

 За финал нека се гмурнем до дъното на Големия коралов риф и да се насладим на експлозията от цветове и морски животни в него. Весело лятно парти и ще се видим наесен с нови сили и вдъхновения!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!