fbpx

По-сияйни цветове след боядисване, изсветляване или балеаж и без накъсване на косата!

Често ли се сблъсквате с проблем като неравномерен цвят след боядисване или изсветляване? Накъснване на косата?
Сигурни сме, че следващата иновация в изсветляващите процедури наистина ще ви впечатли!

Всичко започва с дългогодишно проучване в търсене на решение! Фризьорите много често се сблъскват с проблем като накъсване на косата и неравномерен цвят, дори при киленти, които имат изключително здрава коса.

След 7 години проучвания, съвместно с университета Ioannina, L’Orеal Professionnel Paris откриха, че не металът по повърхността на косъма, а металът, отложен вътре в самия косъм, причинява накъсването и неравномерния цветови резултат. По време на боядисване, балеаж и изсветляване, този #метал (мед) взаимодейства с оксиданта и причинява накъсване и води до разминаване на получения цвят.

А как да бъде неутрализирано това прекомерно натрупване на метала? Сигурно е магия, но специалистите залагат на науката!

Решението е вече тук

L’Oreal Professionnel Paris разработи протокол с молекула, достатъчно малка, за да достигне до метала вътре в самия косъм: гликоамин. Тази нова молекула е в основата на новата серия грижа за косата, която буквално я детоксикира  – Metal Detox.

Забележителна иновация

Новата технология, която намалява накъсването до 83% при услуги боядисване, изсветляване и балеаж. Цветовият резултат е 100% оптимален, без влияние на времето за изсветляване и с оптимално усвояване на цвета.

Иновация, която е постигната след 7 години проучвания, за да се разбере въздействието на метала в косата.

Резултатът е, че металът (мед) вътре в косъма създава проблем и ето и решението. Нивото на метал в косата варира според чувствителността и, както и според качеството на водата там, където живеем.

Всъщност, когато използвате вода под душа или на измивната колона в салона, дори и най-чистата вода все още може да бъде претоварена с метал. Причината за това е, че водата ерозира металните тръбопроводи. Измиване след измиване, тези метални частици се натрупват вътре в самия косъм.

Колкото по-порест е косъмът, толкова по-голямо е това натрупване, тъй като косъмът е като гъба. Прекомерното количество метал не представлява риск за здравето. Въпреки това, по време на услуги боядисване, балеаж и изсветляване, особено в контакт с оксидант, то може да доведе до накъсване на косата и ненадежден цветови резултат.

Молекулата в основата на Metal Detox.

Вече е открита молекула, способна да неутрализира метала. Това е гликоамин. Това е хелатиращ агент, който е достатъчно малък, за да проникне във вътрешността на косъма. След като влезе вътре, той има силен афинитет към метала, дори когато разпределението му е неравномерно в косъма. С други думи, Гликоаминът неутрализира метала, където и да се намира: истинска иновация за професионална гаранция при боядисване, балеаж и изсветляване. Това е единственият активен агент, който е достатъчно малък, за да достигне и неутрализира метала във вътрешността на косъма. Целостта на косъма е запазена, цветът е оптимален и оксидантът може спокойно да свърши своята работа.

Metal Detox е нов професионален протокол, способен да неутрализира метала и почисти косата. Протоколът в 3 стъпки се извършва в салон, за да гарантира услугите боядисване, балеаж и изсветляване.

Стъпка 1: Предварителна грижа, която неутрализира метала преди всяка услуга боядисване, балеаж или изсветляване.

Стъпка 2: Почистващ антиметален крем-шампоан за измиване на косата след услугата.

Стъпка 3: Предпазваща грижа, която предотвратява натрупването на вредни частици

Резултатите от този протокол са впечатляващи. 87% по-малък риск от накъсване на косата.*

100% оптимален цветови резултат.** И понеже формулата прониква във вътрешността на косъма, цветът е по-чист, а косата много по-сияйна.

Metal Detox е професионалната гаранция за вашето боядисване, балеаж и изсветляване 87% по-малък риск от накъсване на косата.

100% оптимален цветови резултат.

Грижа вкъщи

Изключително важна стъпка за клиента е грижата вкъщи. Използването на почистващия антиметален крем-шампоан и предпазващата маска вкъщи продължава да защитава косата, както и запазва жизнеността на цвета.

Почистващият антиметален крем-шампоан открива нови хоризонти към перфектни резултати и чувствени изживявания. Той има гъста текстура, която създава богата пяна за лесно разнасяне и измиване. Формулата му го прави нежен към боядисана, изсветлена или коса на кичури, премахвайки прекомерното количество метал. Предпазващата маска има лека кремообразна текстура, която подхранва интензивно косъма. Маската намалява порьозността при третирана коса, като по този начин я предпазва от ново натрупване на вредни частици.

Ароматът на почистващия антиметален крем-шампоан и на предпазващата маска е наистина пристрастяващ: има запомнящи се върхови нотки на цитрус и отличаващ се професионален почерк с дървесен аромат на мускус. Създаден е от Frederique Terranova, специалист както в професионалните, така и в селективните аромати.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!