fbpx

10% от населението на планетата страда от проблеми с недохранване на кожата. Признаците, които я характеризират, най-често са: опъване, щипане, липса на гъвкавост, излющване, грапавост, сърбежи, парене и др. Неподхранената кожа не може да изпълнява вече своята роля на защитна бариера, което я прави уязвима и лесно достъпна за агресиите на външната среда.

Продуктите и терапията с акациев мед са подходящи за:

• за суха кожа;
• при липса на комфорт на кожата, при студено време и сурови климатични условия.
ОСНОВНИ СВОЙСТВА НА ТЕРАПИЯТА:

• незабавно възстановява хидролипидния филм;
• възстановява повърхностния кожен слой;
• стимулира метаболитната активност;
• повишава собствените защитни сили на кожата.

Основната формула съдържа три важни съставки, получени от пчелен мед от акациев цвят.

• Мацератно олио с органичен мед за подхранване и възстановяване на хидролипидния слой. Подхранва, осигурява най-необходимите липиди на кожата.

• Акациев мед за незабавно хидратиране и възстановяване на комфорта. Богат е на вода, въглехидрати, фруктоза. Задържа водата и перфектно хидратира;

• Пчелно млечице, мед и прополис за реструктуриране и възстановяване на кожната бариера. Това са ценни съставки, които укрепват суха, чувствителна и възпалена кожа. Пчелното млечице съдържа аминокиселини, белтъчини, витамини (A, В-комплекс, В5, В6, C, D, E), въглехидрати, ензими, минерални соли и др. Прополисът съдържа витамини, етерични масла, минерални соли, микроелементи, хормони и ферменти. Имат изразено мощно антибактериално, антибиотично, дезинфекционно и имуности­мулиращо действие.

Невро-фитокислородният комплекс е патентован комплекс на Dr Renaud, съставен от наносфери на витамини C и Е, както и екстракт от витекс, който стимулира производството на ендорфини. Клиничните изследвания на този комплекс показват:

• спокойна и релаксирана кожа – снижаване на кожния нервен стрес;
• подобряване на клетъчното дишане, което води до подобряване на кръвообращението и метаболизма в кожните клетки;
• изглаждане на кожата и възвръщане на здравословния й блясък.

Acacia Honey Intense Nutrition Cream – интензивно подхранващ крем с акациев мед. Кадифен крем за суха и много суха кожа. Богат на органичен акациев мед и какаово масло, които омекотяват и незабавно възстановяват комфорта на кожата. Пчелно млечице, оризови пептиди, мед и прополис регулират хранителния баланс на кожата и повишават защитата от външна агресия. Патентован невро-фитокислороден комплекс подобрява кислородния обмен и повишава собствените защитни сили на кожата. Кожата става по-мека и еластична, а признаците на сухота изчезват. Формула без парабени и оцветители.

Acacia Honey Intense Nutrition Balm – интензивно подхранващ балсам с акациев мед. Богат, подхранващ балсам за суха и много суха кожа, който осигурява незабавен комфорт и възвръща мекотата и еластичността на кожата. Формулата му е богата на подхранващи съставки: органичен акациев мед, масла от карите и пореч, пчелно млечице, мед и прополис, които възстановяват хранителния баланс, регенерират, хидратират и защитават кожата за дълъг период от време. Патентован невро-фитокислороден комплекс има антистресов и защитен ефект, подобрява кислородния обмен. Възстановява перфектно увредена кожа и може да се ползва и за ръце. Формула без парабени и оцветители.

 Acacia Honey Intense Nutrition Mask – интензивно подхранваща маска с акациев мед. Богата, топяща се текстура, която обгръща кожата с мекота. Защитава, възстановява, изглажда и придава еластичност. Създава усещане за комфорт само за 15 минути. Съдържа органичен акациев мед, пчелно млечице, прополис, хиалуронова киселина и масла от сладък бадем и гроздови семки, които подхранват, хидратират и реструктурират кожата. Патентован невро-фитокислороден комплекс има антистресов и защитен ефект, подобрява кислородния обмен.

 coiffure beauty acacia honey 1

Интензивно подхранваща терапия с акациев мед

Стъпка по стъпка

1. Релаксиращ, встъпителен масаж на Dr Renaud (3 минути);

2. Почистване и демакиаж (5 минути). Почистете очите с Двуфазен лосион за почистване на очен грим. Почистете лицето и шията с подходящо тоалетно мляко. Почистете с вода и тонизирайте с подходящ лосион. Подсушете;

3. Ексфолиация за подготовка на кожата (10 минути). Нанесете Нежен ексфолиращ гел с лайка на лицето и шията, избягвайте околоочния контур. Изчакайте 5 минути и ексфолирайте с леки кръгови движения, докато гелът се втечни. Почистете с вода и тонизирайте с подходящ лосион. Подсушете;

4. Масаж за комфорт и релакс (15 минути). С 3–4 помпички Масажно масло от кокос направете релаксиращ масаж на лицето и шията. Почистете с вода и тонизирайте с подходящ лосион;

5. Маска за възстановяване и комфорт (22 минути). С помощта на четка нанесете плътен слой Интензивно подхранваща маска с акациев мед на лицето и шията, избягвайте околоочния контур. Оставете за 20 минути. Разнесете с лек масаж остатъка от маската. Изплакнете и тонизирайте с подходящ лосион. По време на маската може да направите масаж на ръцете с Интензивно подхранващ балсам с акациев мед;

6. Бюти ритуал (5 минути). Нанесете подходящ околоочен крем. Нанесете Интензивно подхранващ крем или балсам с акациев мед на лицето и шията.

 Цел: Възстановяване на суха и много суха кожа; за кожа, която иска комфорт особено при агресивни външни условия като студ и вятър.

Резултат: Ултракомфортна и нежна терапия за суха и много суха кожа. Възвръща нейната мекота и еластичност.

Необходими продукти: Двуфазен лосион за почистване на очен грим; Почистващо мляко; Почистващ лосион; Нежен ексфолиращ гел с лайка; Масажно масло с кокос; Интензивно подхранваща маска с акациев мед; Околоочен крем; Интензивно подхранващ балсам с акациев мед; Интензивно подхранващ крем с акациев мед.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!