fbpx

Za LICEГлория няма нужда от представяне. Поводът да си поговорим с нея е нейният юбилей на сцена и предстоящ грандиозен концерт в София

Тази година чествате 20 години на сцена. Малко или много са 20 години?

Дори не разбрах кога минаха тези 20 години. Обичам музиката, сцената и моята публика. Амбициозна, постоянна и последователна съм. Животът ми е предимно записи, издаване на албуми, снимане на видеоклипове. И ето, зад гърба си имам безброй песни, харесвани от публиката, и тяхната любов. Това не е ли страхотно?!

Как ще отбележите този юбилей?

За моята публика ще направя концерт с Дани Милев бенд и фолклорна формация Етноритъм. Ще има специални гости и изненади –заредете се с много настроение и елате на 30 септември в зала 1 на НДК!

Каква творческа равносметка си правите към днешна дата?IMG_1711

Не обичам да правя равносметки – миналото си е минало, гледам само напред – към бъдещето!

На кого разчитахте най-много през всички тези години?

Много талантливи хора съм срещала през творческия си път. Заедно сме правили всичко. Когато се съберат на едно място добри идеи и позитивно настроени хора, нещата се получават.

Пяхте с Ищар на една сцена. За съвместна изява с кой друг световен изпълнител мечтаете?

О, срещата ми с Ищар никога няма да забравя! Дори не сам сънувала за подобна съвместна изява. Знам ли с кого друг… много звезди харесвам…

По всичко личи, че дъщеря Ви тръгва по пътя на музикалната кариера? Какво я съветвате?

Казвам й, че всеки сам кове съдбата си и че нищо не идва даром. Трябва да работи много, да мисли с главата си и истински да обича музиката като мен – тогава ще има успех.

Каква е тайната на успешната Ви сценична визия?

Един артист трябва да е роден с харизма и излъчване. Всичко останало е стил и добър избор на грим, коса и т.н. Имам усет и афинитет към красивото –това е.

Какво Ви коства да поддържате перфектния си външен вид?

Откакто се помня съм на диета, но вече съм свикнала. Винаги съм завиждала на хора, които могат да си хапват от всичко и да не им се лепи. Аз се храня разделно, здравословно, пия по 3 литра вода на ден и спортувам поне 3–4 пъти седмично.

IMG_1893 А каква е ежедневната визия на Примата Глория?

Обичам да ходя удобно и спортно облечена. Често съм с анцуг и маратонки. Ако съм на среща или интервю, вече съм спортно-елегантна –със сако и панталон или удобна ежедневна рокля.

Ако можехме да надникнем в гардероба Ви, какво бихме открили като любими дрехи, обувки, аксесоари?

О, имам 4 гардероба, които затварям с крак. Следя модните тенденции, работя с едни от най-добрите стилисти в страната и се доверявам на техния избор за стайлинга ми на сцената. По-голямата част от тоалетите и обувките ми се правят по-поръчка. Разбира се, харесвам роклите на Valentino, Balmain, Cavali. Обожавам Zuhair Murad. Аксесоари нося единствено във видеоклиповете си или на сцената.

Почитателка сте на българската марка очила KWIAT и през есента ще подкрепите кампанията им за профилактика на детското зрение. Как се зароди вашето сътрудничество?

Вече повече от 10 години работим заедно с Едита и Павел Цветкови. Харесвам очилата KWIAT, правили сме успешни кампании с тях. Те са безкомпромисни в качеството, обичат работата си и уважават своите клиенти. Много готини хора – радвам се, че са мои приятели и бизнес партньори.

На какво посветихте лято 2015?

Най-вече на организацията на предстоящия ми концерт. Имах малко време за почивка и за себе си. Ще пътешествам и ще си почивам след концерта.

Какво си пожелавате за следващите 20 години в професионален и личен план?

Само да съм здрава, другото зная как да го направя.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!