fbpx

Цветно, цветно, цветно…

Цветен брой на Coiffure Beauty!

Цветно ни е в душата, цветно ни и е в косата! Няма как да подминем тази есенна палитра, която толкова прекрасно е украсила природата около нас!

В новия брой на списанието правим ревю на значими събития във фризьорския бранш, като например отминалите форуми на Арена на красотата, Международния фестивал на прическата, финалите на TrendVision Awards 2019 за България, както и световния финал на Global Zoom 2019. Българските фризьори премериха сили в световните състезания и има за какво да се гордеем.

 

Накратко ще ви разкажем за новите тенденции в цветовете в косите за есенно-зимния период. Ще залагаме както на нюд тонове, така и на красиви коралови и студени руси цветове.

Но, за да се радваме по-дълго на тези красиви цветове, е нужно да полагаме повече грижа за тях. Георги Николов – главен техник за Keune и собственик на салон Keune Concept, ни показва правилните стъпки, за да имаме красив цвят на косата си за по-дълго време!

Невена Желева ни е отново на гости. В този брой разискваме подробно темата за подстригването с бръснач и какви са особеностите, когато работим с този инструмент. Ще си поговорим и с отбора на American Crew, по-точно с главния виновник за създаването на популярния мъжки бранд – Дейвид Ракулия. Как се създава успешна концепция за мъжки бранд и защо казва, че в началото на бизнеса е като да си в рок банда, ще прочетете само на страниците на Coiffure Beauty!

В броя ви показваме какви са есенните тенденции при маникюра и с какви декорации да зарадвате и най-капризните си клиенти.

Все повече се говори и за различни бактерии по кожата. Макар и странни на пръв поглед, думи като микробиом и микробиота са от важно значение за биологичната и екологична защита на нашата кожа. Тук се включват консултантите от Виталити Клуб, които ни представят екобалансираща терапия Biologic Defence – натурален екологичен бустер за кожата.

Често след топлите месеци се появяват тъмни петна и бенки по кожата. В новия брой на Coiffure Beauty ще ви разкажем какво трябва да знаете за лазерното премахване на бенките.

Ще обърнем внимание и на някои здравни проблеми при професии, при които се налага да се стои продължително време прав. Такава е и работата на фризьора – стоите часове наред изправени и на финала се сдобивате с подути крака, а може и с разширени вени. Какво може да направите, за да намалите тези ефекти, ще разберете в новия брой на Coiffure Beauty.

 

Бъдете цветни, шарени и вдъхновени да творите красота!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!