fbpx

Да, не се стряскайте, говорим си точно за ледената красота и то за набиращата популярност криотерапия за коса. Резултатите са мигновени, косата е с блясък и заздравен косъм.

Разбира се, всяка жена иска и красив цвят. Време е в новия брой да разгърнем истинския потенциал на цветовете както в косите, така и в маникюра. Предложенията ни за прически, грим и маникюр „цъфтят“ на всяка страница. Как го правят на Запад пък ще разберем от Джен Аткин – доверения коафьор на сестрите Кардашиян.

Няма да пропуснем да ви запознаем с някои проблеми, свързани с косата. Ще си поговорим за преждевременния косопад, обусловен от неправилната функция на щитовидната жлеза, и как правилно да се грижим за скалпа си.

За подмладяването на кожата на помощ идва неболезненото поставяне на мезоконци. Ботанически рецепти от Dr Renaud ни предлагат адаптивна подмладяваща терапия, която може да послужи при спешни случаи, когато кожата е с обострен проблем. Или пък като терапевтичен курс от четири процедури.

Как да се лекуваме, ще разберем от статията за алтернативната китайска медицина. А за финал ще се разходим из един популярен салон в Лондон – Salon 64.

Забавлявайте се и се радвайте на всеки миг от живота с Coiffure Beauty!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!