fbpx

Визажистите на марката този сезон работят с дължина на косата от средна към дълга, като формата е предимно класическа, но с препратки към бляскава визия и луксозно заглаждане в стайлинга.

Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и обхващат класическите есенни тонове в оттенъци на кестен, карамелени нюанси и магически златисти тонове и техничен балеаж в луксозно пясъчно русо с платинен финал. Моделите, демонстриращи тенденциите са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните Inspire този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

Паралелно с актуалните за сезона цветове Inspire включват и 3 ключови стратегии в поддръжката на косата. Всяка процедура грижа в Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера. В зависимост от резултатите от диагностиката експертите на Inspire повеждат клиента в нова вселена от решения, базирана на мултибранд подход и професионална експертиза за здрава и блестяща коса.

 #1 Тренд: Golden Caramel

Естествените топлите нюанси са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен с прецизно преливащи дължини в златист карамел с невероятно нежен оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на  Inspire – color design. Визажистите на марката акцентират върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините. Стайлингът е подчертано гламър, с обем и виталност.

#2 Tренд Creamy Blond

Традиционно, през зимата светлите руси тонове се завръщат. Създаваме модерен прочит, комбинирайки техники на оцветяване, за да получим този съвършено рус цвят. Ключът е прецизността в нанасянето и миксирането на балеаж и омбре. Цветът е плътен и безкомпромисен в неутралната гама на бяло русо, платина и перла. Намекът за лека опушеност в корена придава още по-драматичен и луксозен финал. Стайлингът изцяло подчертава визията в един социален контекст – елегантен прав сешоар за бизнес излъчване.

Салони Inspire:
Бизнес парк София, сграда 2
Младост, бул. Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiX
Манастирски ливади, ул. Пирин 91
kв. Хладилника, ул. Сребърна 2

 

Референции за снимките:

Коса и цвят: Creative Team Inspire за салони Inspire
Фотограф: Димитър Чилов
Грим: Георги Русев
Модели: реални клиенти на салони Inspire

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!