fbpx

coiffure beauty march 2018 gigi

3D филър от ново поколение

Всяка жена иска да получи моментален ефект от козметиката за разкрасяване, която използва. Колко пъти тя се е поглеждала в огледалото, за да види има ли вече ефект новият продукт, който носи обещанието, че ще изглади бръчиците и ще подобри еластичността и състоянието на кожата на лицето. Всеки ден многократно обследваме кожата си колко и как се е повлияла от един или друг продукт. Понякога са ни нужни седмици или месец, за да видим първите признаци на подобрение. Радваме се, когато имаме ефект още след първите 7 дни. А какво ще кажете, ако са само 24 часа?

3D хиалуронов крем-филър Multi Power H.A

coiffure beauty march 2018 gig 2Професионалната марка GIGI представя иновационен козметичен продукт със запълващ бръчките ефект. Крем-филърът е на основата на три различни типа хиалуронова киселина с различна молекулярна маса, заключени в интелектуални нанодрон преносители, за пълно триизмерно запълване на бръчките и изравняване на релефа. Новият революционен филър създава многомерен 3D ефект. Прониквайки в дермата, хиалуроновата киселина подобрява текстурата на кожата, намалява признаците на умора, придава сияние и жизненост. Уникалният синергизъм от активни съставки влияе на всички механизми за образуване на хиалуронова киселина в кожата и обединява четири световни патента.

Революционна формула от активни компоненти 3D Hyalu Fill

GIGI обедини в една формула комплекс от активни компоненти и хиалуронова киселина с различна молекулярна маса в най-новата патентована система проводник Spherulite®. Комплексът съдържа още пептиди и натурални компоненти, спомагащи за запълването на бръчките и корекцията на уврежданията в дълбоките слоеве на кожата. Технологията проводник Spherulite® представлява двуслойни микросфери с инкапсулирани активни съставки и водна фаза, които служат за проводници на активните вещества в дълбоките слоеве на кожата. Микроскопичните сфери съдържат два слоя вещества, които постепенно се разтварят в кожата, освобождават молекули хиалуронова киселина продължително във времето и създават непрекъснат каскаден ефект на запълване и укрепване.

 Активни вещества

Hyalusphere е хиалуронова киселина с висока молекулярна маса с биотехнологичен произход, инкапсулирана в разтворими микросфери. Тя прониква в дълбоките слоеве, спомага за възстановяването на загубения обем с ефект на „контурна пластика” и запълва бръчките с ефект на филър;

 • Redens’In е съчетание на хиалуронова киселина и растителен екстракт. Значително изглажда повърхността на кожата за сметка на две взаимно допълващи се действия. Хиалуроновата киселина прониква в дълбоките слоеве до ниво дерма. Кожата се уплътнява благодарение на активното хидроскопично действие и се стимулира възпроизводството на нови еластични фибри. Екстрактът от Commiphora Mukull придава обем, увеличава размера на адипоцитите (мастните клетки), образуващи поддържащ слой, което води до изглаждане на повърхностния слой на кожата. Създава видим ефект на липофилинг;

StimulHyal е растителен калций в чист вид, който повишава еластичността на кожата и усилва активността на фермента HAS2, който индуцира хиалуронова киселина в дермата. StimulHyal е активен патентован ингредиент, целенасочено стимулира възпроизводството на хиалуронова киселина и еластин, благодарение на които успешно се предотвратява процесът на стареене на кожата.

X50 Hyalufiller е пептид, който запълва образуваните бръчки и обновява процесите на синтез на хиалуронова киселина и еластинни фибри. Технологична система за транспортиране Hyalufliller X50 се състои от микроскопични капсули, съдържащи пептид Palmitoyl Tetrapeptide-50, който спомага за естествената регенерация на ендогенна хиалуронова киселина в дълбоките слоеве на кожата. Новата технология за внедряване е основана на свързващи пептиди, които стимулират естествения синтез на хиалуронова киселина и еластин за запълване на бръчките;

Easyliance е комплекс, който механично лифтира кожата благодарение на два биополимера. Попива в кожата и се разпространява на повърхността на кожните клетки, като създава микроскопичен еластичен слой, който бързо се стяга и повдига кожата.

Cristalhyal се явява високомолекулярна хиалуронова киселина, получена по биологичен път и използвана в качеството на биомиметичен материал. Тя съхранява естествената влага в кожата за сметка на троен синергизъм на действие – създава микроскопичен слой, регулиращ изпарението на влага от кожата; задържа влагата на повърхността на кожата и изпълнява функция на „резервоар на влага”; и защитава кожата от външните агресивни фактори, които могат да повредят епидермалната бариера.

Пептид Palmitoyl Tetrapeptide-50 спомага за естествената регенерация на хиалуронова киселина;

Хептапептид-15 палмитат е биотехнологичен пептид, който се свързва с рецепторите FGFR, разположени във фибробластите на дермата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!