fbpx

По традиция в началото на годината посвещаваме брой специално на господата. Затова от страниците на вашето любимо списание ще лъха на мъжка сила, чар и стил. Ще ви покажем как се подстригва, суши и стилизира така модерният перчем нагоре или пригладен леко назад. В броя подробно си говорим как да изберем професионална ножица за подстригване и от какво да се ръководим в избора си.

Но когато става въпрос за бръснари, те основно работят с машинки за подстригване. За всяка техника и метод си има различни тънкости. Затова в този брой ще ви потопим в морето от качествени машинки за подстригване, използвани от барбърите в цял свят.

След като казваме, че сме се фокусирали изцяло в темата за господата, ще обсъдим и начините за справяне на досадни проблеми за мъжете като себорея и пърхот. Темата винаги е актуална, защото решенията са строго индивидуални.

Нашите мачовци не изчерпват грижата за себе си само с атрактивно оформена прическа и брада. Те държат на чиста и свежа кожа на лицето, а ние ще си поговорим точно за това, как лесно да се справят с черните точки по лицето.

Често срещан проблем в напрегнатото ежедневие на 21. век е, че все повече господа са застрашени от различни заболявания, които могат да предизвикат нарушения в сексуалното здраве. Повече за проблема с ниската потентност четете в новия брой!

Списание Coiffure Beauty има и още важни новини! След почти 15 години на професионалния пазар за специализирани списания за фризьори, вашето любимо списание ще направи промени в своя облик!

Както знаете, вашият верен партньор е бил неотлъчно до вас всеки месец от годината!

От 1 март 2020 г. списанието на хартиен носител ще бъде издавано на всеки 3 месеца, за да имаме още по-големи възможности за онлайн срещи!

Цената на новия Coiffure Beauty е 8 лв., а годишният абонаментен план ще включва 4 издания, планирани да излязат до края на 2020 г.!

Изданието ще може да закупувате от сайта ни www.coiffure-beauty.com или да поръчате на добре известните ви редакционни телефони – 08999 121 74 и 0700 900 74.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!