fbpx

coiffure beauty cover 153_2019Знаете, че всяка година посвещаваме поне един брой на мъжете, затова в този сме се прицелили в известни имена в бръснарството.

 Бръснарската култура се развива успешно и все повече мъже търсят така популярната услуга. Цветелин Цветанов, Андрей Долгих, Иван Минчев и Станислав Гайтанджиев ни разказват своите истории за успешна кариера в този занаят. Как са започнали и какво ги вдъхновява да продължават да работят на това поприще, ще прочетете на страниците на Coiffure Beauty. Споделяме ви и опита на известни бръснари от Лондон и Южен Остин – САЩ.

В новия брой на Coiffure Beauty поставяме началото на нова рубрика „Преди/ след“, където вие, фризьорите, може да покажете своята работа и преобразяване на вашите клиенти! В пилотното издание сме съсредоточени върху работата на мъжки фризури.coiffure beauty 153_2019_savillsbarbers

Не пропускаме грижата за косата и брадата при мъжете и колко важно е те да се грижaт внимателно за чувствителния скалп. Все по-популярно е боядисването на косата и брадата при мъжете. Ние ще ви покажем правилните продукти за това.

Друга важна тема е доколко важно е обезкосмяването при мъжете и не се ли залита ту в едната, ту в другата посока. Кои са правилните методи и кога те са най-ефективни, ще разнищим в новия брой на Coiffure Beauty!

Няма да пропуснем грижата за кожата на лицето. Как се прави детокс ще научим благодарение на  терапия Biopure на Ericson Laboratoire. А за заличаване на линиите на времето ще ви представим терапия Filler Code на DIBI Milano.

Купи новия брой на COIFFURE BEAUTY

 coiffure beauty Charlie Cullen_153_2019За дамите сме запазили страниците ни за маникюр, където като истински кокетки те могат да избират от богатото разнообразие на декорации.

За финал ви представяме завръщането на рубриката „Дизайн на салон“. В нея ще ви представяме различни интериорни решения. В първото издание сме събрали два доста различни по своята концепция салона. А къде има салон само за един клиент, ще разберете само в новия брой на Coiffure Beauty!

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ за  COIFFURE BEAUTY

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!