fbpx

L‘Oreal Professionnel представя първата си 100% растителна професионална боя за коса

Botanеa е истинско преживяване за всички, избрали да бъдат близо до природата

L’Orеal Professionnel открива нова глава в своята исто­рия, изпълнена с иновации, с дебюта на първата за мар­ката растителна професионална боя за коса – Botanеa.

Три растения – къна, индиго и касия, са в сърцето на новата 100% растителна и веган професионална боя за коса. Те са специално подбрани заради своите оцветява­щи свойства, а освен това идват от Индия, където се събират веднъж годишно. С Botanеa L’Orеal Professionnel позволява на фризьорите да създават различни нюанси – общо 12 на брой, както и да предложат индивидуален цветови резултат на своите клиенти. Само три рас­тителни съставки осигуряват персонализирани резул­тати – от светлоруса до тъмнокестенява коса, от топли до студени нюанси. Допълнение към цветовете е и специалната услуга „Натурален гланц от Botanеa“.

Боядисването с Botanеa е истинско преживяване за по­требителите, избрали здравословния начин на живот близо до природата, и е щадящо към косата. Двата основни компонента в боята за коса са растителни съставки в прахообразно състояние и вода, които имат основна роля в процеса на боядисване. Резулта­тът е до 100% прикриване на белите коси и сияен бля­сък, като фризьорите са главните действащи лица в напълно новия начин за боядисване.

Botanеa е резултат от дълги проучвания и е предназна­чена за всички жени, които търсят боя за коса от ново поколение. Новата марка може да се използва само във фризьорските салони и е част от мисията на L’Orеal за устойчив подход при производството на продукти.

Botanеa вече е налична във фризьорските салони на L‘Oreal Professionnel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!