fbpx

doc ColorGourmet

Стремежът и нуждата на съвременния човек към здравословен и природосъобразен живот провокират италианската компания Jean Paul Mynе да създаде боя за коса, отговаряща на тези изисквания.

Тя създава своя „гурме“ цвят, изцяло съобразен с природата и комфорта както на фризьора, така и на клиента. Уникалната и иновативна визия на боите Doc Color в съчетание с полезното съдържание ги правят подходящи за всеки, за когото са важни личното здраве и опазването на природата.

Doc Color e първата безамонячна боя на пазара, която е заместила водата като съставка с алое вера и други подхранващи субстанции. Боята не съдържа никакви животински съставки (дори и вторични такива), което я нарежда в редицата на веган продуктите. В синхрон с напълно здравословната концепция на Jean Paul Myn?, изследователите на компанията създават рециклируема опаковка, която не съдържа никел (който обикновено се освобождава от състава на опаковките на боите за коси и се натрупва в организма).

doc color 260% от състава на Doc Color е алое вера. Това е растение, познато в цял свят като „кралицата на билките“. Има изключително благотворно действие върху организма, действа успокояващо и силно хидратиращо. Съдържа 6 растителни масла, които подхранват косата, придават блясък и жизненост:

Маслиново олио – възстановява изтощената коса благодарение на съдържанието на витамини А, D, C, Е и B, минерали, аминокиселини, Омега 3 и Омега 9 (познати със своето антиоксидантно действие);

Масло от алба – омекотява кожата и подсилва блясъка на косaта;

Масло от ветивер – „масло на спокойствието“, успокоява сухата и раздразнена кожа;

Масло от бабасу – подсилва сухата, късаща се и увредена коса;

Масло от шеа – суперхрана за кожата и косата, има слънцезащитно действие;

Спирулина – масло от морски водорасли, богати на витамини, аминокиселини и минерали;

Бромелина – съдържа се в маслото от ананас, подсилва растежа на косъма и действа благоприятно на еластичността на кожата.

 Всички тези съставки имат прогресивно действие, т.е. продължават да навлизат в дълбочина в косъма и действат благотворно на косата дори и след боядисването.

Силната концентрация на пигменти (100% растителни) гарантира максимална покривност, изненадващи цветови рефлекси и свобода на фризьора да твори. Всички цветове могат да бъдат комбинирани, което създава безкрайна цветова гама, позволяваща креативни и различни резултати. В боите Doc Color няма добавени аромати, които са първата причина за активиране на алергии. Реконструиращото действие на боята се дължи на наличието на кератин, който изгражда кератиновите връзки в косъма.

doc color 1В допълнение Doc Active Enzime (активаторът към боята) съдържа ензими, хидратиращи скалпа, които включват екстракт от ананас и папая и гарантират дълготраен блясък.

Doc Color превръща работата в удоволствие, а престоят във фризьорския салон – в удовлетворяващо и релаксиращо преживяване.

Подарете усмивка на вас и на вашите клиенти с първата безамонячна веган боя – „гурме“ цвят DOC COLOR.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ЕРА НА КОЛОРИСТИКАТА!
Продуктите на Jean Paul Mynе можете да откриете в дистрибуторската мрежа на David Professional. Позвънете на телефони 032/943 305 и 0898 482 879.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!