fbpx

Започна нашият любим сезон на сватбите и булки надничат от всеки ъгъл на новия ни брой. Корицата ни отново се краси от ослепителната Цеци Красимирова, но този път като истинска булка, вече щастливо омъжена за любимия си Майк. Малко след празничното тържество за своята сватба се срещнахме с нашето момиче от корицата. Цеци Красимирова-Струмейтис разказва ексклузивно за читателите на Coiffure Beauty какви са емоциите и нагласите за живота след заветното „Да!“.

 

Споделяме ви на какви визии се спират някои от най-прочутите булки през последните години, които могат да послужат за вдъхновение за сватбата на родните дами.

Като заговорихме за звезди, ще се докоснем до света на любимия коафьор на Жизел Бюндхен – Хари Джош. С него не успяхме да си поговорим лично, но затова пък успяхме да се видим с французите Емануел Сантенак и Сесил Дуел от Stephan. Те бяха за кратко в България за представянето на новата колекция Redemption в наситени медни и червеникави нюанси.

Канадецът Алекс Чабът – посланик на Matrix, бе специален гост за шоу по повод 10 години Matrix България. След като се представи блестящо на сцената, той ни отдели няколко минути, за да ни разкаже повече за своя вдъхновяващ артистичен път и откъде черпи идеи за новите си творения.

Мария Иванова, майсторът на мъжки прически, ще ни разходи до Ню Йорк, за да ни разкаже какво е да се представиш на финала на едно от най-големите състезания в мъжкото фризьорство – American Crew All Star Challenge. Повече за нейното приключение четете на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

Изборът от сватбени прически на талантливите коафьори е необятен, а майсторът на торти за този специален повод – Жоро Найденов, ни кани да похапнем от сладките му изкушения с лек крем и украса от ядливи цветни листенца, които могат да подсладят всяко сватбено тържество.

След булчинските прически ще се фокусираме върху магнетичния поглед. От изключителна важност е грижата за кожата на околоочния контур да започне навреме. За поддържането му може да се възползвате от терапия Bio Optic на Ericson Laboratoire.

Наред с всички вълнения идва суетенето около това, как ще изглеждаме. Пречистването на организма от вредните токсини не само ще направи визията по-привлекателна, но и ще подобри значително здравословното ни състояние, за да посрещнем хубавия повод във възможно най-добрия си вид.

А и трябва да сме готови за лятната морска ваканция!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!