fbpx

Александър Кирилюк и неговият екип SK STYLE BARCELONA са известни с артистичния си талант, когато става дума за създаване на булчински прически, но и за да зададат новите тенденции. За този сезон те се създават нова булчинска визия, в която миксират най-актуалните тенденции и ги подчертават в тази колекция от сватбени прически.

Къси и очарователни прически

Булките с къса коса вече са реалност. Те са различни булки, с много специално излъчване, но не оставят настрана женствеността. За тях ключът е в детайлите като аксесоари, оцветяване и начина, по който те сресват косата си. Късата коса задава мощно стила за сватбени прически 2020.
В допълнение, тези видове прически са перфектни, за да подчертаят сватбените рокли, като поставят акцента и вниманието върху шията и деколтето.

Къси прически с различни нюанси

Късите и прически също са на мода. Цветните нюанси придават допълнително движение на косата и текстура на прическите. Скандинавско русо и пастелни розови тонове за “pixie” прически подчертават характера и разкрасяват визията. Прическите с дължина на косата до нивото на ушите са един от най-шикозните варианти на едно ретро вдъхновение.

Шикозни прически за коса със средна дължина

Прическите със средна дължина на нивото на раменете могат да се възползват от естествените вълни на косата, за да постигнат прическа с обем и ясни кичури за оформяне на красива рамка на лицето.
Небрежните полу-кокове внасят повече въздушност в прическата, а за финала оставят леко разрошените краища да придадат този натурален вид.

Грим за финален щрих на визията

Изборът на подходящ грим е също толкова важно, колкото това на роклята и прическата. Без съмнение това, което булката търси, е сладък, женствен класически вид, но да бъде себе си.
Гримът носи светлина на лицето и затова избираме подходящи нюанси според тена на кожата, цвета на косата и очите на всяка булка.
Сред най-предпочитаните нюанси за този повод имаме розово, кафяво и златисто, придружено от устни в телесни цветове и с естествен блясък. Скулите може да бъдат леко зачервени и с лек блясък, които ще придадат на кожата свежест и младежки вид.

Creative Team: SK Style Barcelona @skstylebarcelona
Art Director: Alexander Kiryliuk @alexander_kiryliuk
Hair: K?lianGarrig?s, Miguel Silva, Inna Lipkovich @kiliangarrigos @miguel.silvac@innalipkovich
Makeup: Natalya Sidorova @nsidorova8
Dresses:  Strekoza@wedding_strekoza
Accessories:  Vedovka @vedovka
Photography: David Arnal @davidarnalteam
Retouching: Javier Villalabeitia@javiervillalabeitia
Backstage Photography:  Evgenia Muzheva @emuzheva
Video: German de la Hoz @german_delahozXXX

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!