fbpx

Верни на духа на иновациите, специалистите от Ericson Laboratoire създадоха микробиотична терапия, която да стимулира полезните микроорганизми и да поддържа екологичния баланс на кожата. Терапията поддържа естествената кожна микрофлора в баланс, което гарантира здрава и усещаща се комфортно кожа през целия ден. Подходяща е за всеки тип кожа, независимо от възрастта и индивидуалните особе­ности: суха, мазна, чувствителна, зряла и т.н.

Relipidium – постбиотик за стимулиране на защитната ни система

Изследователският отдел на Ericson Laboratoire е из­брал специален постбиотик – Relipidium, получен с помощта на биотехнологии, извлича се от биофер­ментиралхидролизат на дрожди чрез специфичен щам лактобацили. Действията му са многобройни. Повиша­ва хидратацията с 12% само за 14 дни. Подсилва кожна бариера като стимулира синтеза на епидермални ли­пиди. Те са важни за функционирането на балансирана кожана екосистема, за доброто сцепление между слое­вете на епидермиса и за добрата защитна функция на кожата. Ребалансира кожната микробиота: увеличава полезните микроорганизми, намалява вредните.

Actibiome – пребиотик за хранителен баланс

Както здравословната и балансирана диета е полезна за тялото, така и кожата има нужда от определени „храни“, за да балансира микробиота. Изследователски­ят отдел на Ericson Laboratoire подбра като най-подхо­дящ биотехнологичния комплекс Actibiome, включващ различни съставки, които доставят жизненоважни хранителни вещества за поддържане на биоразноо­бразието и хомеостазата на кожната микробиота и действа като пребиотик.

Екобалансираща терапия Biologic Defence

Натурален екологичен бустер за кожата

СТЪПКА ПО СТЪПКА

 1. Почистване: Очите се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур, а кожата на лицето и шията – с Екобалансиращо почистващо мляко и Еко­балансиращ почистващ лосион;
 2. Ексфолиация: Лицето и шията се ексфолират според типа кожа с един от трите основни ексфолианта на Ericson Laboratoire: DermaGum, Gommaxx или DermaScrub. Следва почистване и тонизиране на кожата с Екоба­лансиращ почистващ лосион;
 3. Микробиотичен серум: Нанася се една ампула Ми­кробиотичен серум, който балансира кожната микро­флора, подобрява естествената защита, стимулира имунитета, придава мекота и възстановява кожата. Съдържа Relipidium, Actibiome, Bioecolia и екстракти от женшен и черешов цвят;
 4. Дрениращ масаж: Прави се по основните масажни линии с Дрениращ кварцов ролер, започвайки от шия­та. Състои се от два ролера – макси и мини размер. Стимулира кръвната и лимфната циркулация в кожа­та, което допринася за ефективно хранене на клетките, както и за отвеждане на токсините. Подобрява притока на кислород и стимулира клетъчния метаболизъм. С максиролера се масажират по-големи участъци: чело, бузи, шия. С миниролера се третират по-тесни участъци: очен контур, около устните. Ре­зултатите от масажа са видими веднага: намаляват зачервяванията, тъмните кръ­гове и торбичките под очите, подобрява се еластичността на кожата, изглаждат се фини линии и бръчки, тенът става по-блестящ;
 5. Симбиотичен серум: Нанася се една ампула Симбиотичен серум на лицето и шията. Той успокоява, хидратира, въз­становява и подпомага естествената защита на кожата.
 6. Масаж: Нанася се плътен слой от Nutribacilia. Това е екобалансиращ ултра­подхранващ крем, с който се прави дълъг масаж. Кремът интензивно подхранва, успокоява, възстановява, балансира и ук­репва естествената защита на кожата;

Маска: Отново се нанася плътен слой от Екобалансиращ ултраподхранващ крем Nutribacilia на лицето и шията. Очи­те се покриват с тампони, напоени с Бързодействащ успокояващ лосион. По­ставя се марля върху лицето, така че да прилепва плътно и да има хубав лифтинг и моделиращ ефект;

– Изсипва се един пакет прахообразна Еко­балансираща маска в пластмасова купа и се добавя 140 мл вода. Сместта се раз­бърква до получаване на еднородна смес. Маската ребалансира кожната екосисте­ма, стимулира производството на колаген и еластин, възстановява водния баланс на кожата и подобрява естествената защи­та на кожата.

– Нанася се плътен слой от сместа на маска­та върху марлята. Изчакват се 20 минути, маската не изсъхва, отстранява се заедно с марлята. Кожата се почиства и тонизира с Екобалансиращ почистващ лосион;

 1. Лек моделаж и финал: Нанася се Екобалан­сиращ подхранващ крем Sensibacilia на лицето и шията и терапията се финализира с лек моде­лаж. Кремът е лек, попива бързо и създава усе­щане за мекота и комфорт, балансира кожната микрофлора и повишава естествената защита.

Продължителност на процедурата: 1 час и 15 минути

Пълен курс: включва 4 последователни процедури по един път седмично

 

Продукти

 • Екоблансиращо почистващо мляко. Отстра­нява грима и почиства от замърсяванията, без да нарушава естествения защитен слой на кожата. Постбиотикът Relipidium и пребиотикът Actibiome ребалансират кожната микробиота и предпазват от дисбиоза, омекотяват и успокояват кожата.
 • Екобалансираща почистващ лосион. Довършва по­чистването, успокоява и запазва защитния слой на ко­жата. Екстрактът от опунция е богат на витамин Е и омега 6 и стимулира обновяването на кожата.
 • Екоблансиращо почистваща пяна. Лека кремообразна пяна, която почиства нежно, с респект към кожата. Под­ходяща е за всеки тип кожа и за почистване на лек грим. Екстрактът от водна лилия доставя на кожата витамин С, минерали и флавоноиди, омекотява, овлажнява и поддържа еластина и хиалуроновата киселина.
 • Екобалансиращ хидратиращ крем. Балансира кожната ми­крофлора и повишава естествената защита. Попива бързо и незабавно хидратира, не омазнява, оставя кожата гладка и мека. Постбиотикът Relipidium и пребиотикът Actibiome поддържат баланса на кожната микробиота и предпазват от дисбиоза. Витамин Е има антиоксидантно и подмладяващо действие.
 • Екобалансиращ тонизиращ крем. Балансира кожната ми­крофлора и повишава естествената защита. Попива бързо и създава усещане за плътност и стегнатост. Липозомно кап­сулиран соев генистеин стимулира производството на колаген и хиалуронова киселина. Маслото от сладък бадем успокоява и омекотява. Екстрактът от памуков цвят, богат на есенциални мастни киселини, подхранва и ревитализира.
 • Екобалансиращ подхранващ крем. Попива бързо и създава усещане за мекота и комфорт. Балансира кожната микрофлора и повишава естествената защита. Растителни масла от жо­жоба, арган и невен и витамин Е подхранват, възстановяват и забавят стареенето на кожата.
 • Екобалансиращ ултраподхранващ крем. Подходящ за интен­зивно подхранване на много суха кожа, както и за успокояване на чувствителна. Идеален е и като възстановяващ нощен крем. Създава усещане за мекота и комфорт. Балансира кожната ми­крофлора и повишава естествената защита.
 • Дълбокопочистваща карбонова маска. Обогатена с активен въглен от бамбук, черната маска абсорбира замърсявания и токсини, почиства и изглажда кожната повърхност. Маслото от инка инчи и екстрактът от розмарин предпазват от раз­дразнения и поддържат кожната микробиота в баланс. Масло­то от сусам и екстрактите от женшен, ацерола и хамамелис хидратират, възстановяват, ревитализират, успокояват и омекотяват.
 • Симбиотичен серум. Успокоява, хидратира, подпомага естествената защита на кожата. Двойно капсулиран соев генистеин стимулира производството на колаген и хиалуро­нова киселина. Екстрактът от центела азиатика и глицери­тинова киселина успокояват и стимулират обновяването и възстановяването на кожата. Комплексът от полизахари­ди, тамаринд и стевиа Unisooth хидратира, успокоява и пови­шава естестве­ните защитни сили на кожа­та.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!