fbpx

Nailpro България 2019 ще се проведе в зала Витоша на Парк Хотел Витоша на 2 и 3 ноември. Провежда се в два състезателни дни, като участниците се разделят на три категории – „Дебют“, „Мастър“ и „Ветеран“.

Ето и категориите, в които може да вземете участие:

• Ръчна Рисунка (ПЛОСКА) – HAND PAINTED NAIL ART (HPFNA) — задочен конкурс, в който по зададена тема с помоща на техники за ръчно рисуване се създава найл-арт- дизайн на 10 удължителя. Темата е “Носталгия”.

• Микс Медиа – Mixed Media Nail Art (MMNA) – задочно състезание, в което по зададена тема с помоща на 3-ри различни технологии и 5 различни техники се създава найл арт дизайн на 10 удължителя. Темата е “Страната на великаните”

• Екстремен Стилет – EXTREME STILETTO DESIGN (ESD) – на участниците са предоставени 2 (два астрономически) часа за създаването на удължени нокти в стил стилет на една ръка. Трябва да бъдат изградени с форми, може да се използва акрил или материали за гелово удължаване. Дизайнът трябва да бъде оригинален и да показва художествения талант на участника. Дизайнът няма тема, което означава че могат да се използват и всякакви цветове.

• Френ Туист – FRENCH TWIST (FT) – състезание, което продължава 1.5 часа ( един час и тридесет минути), изпълнява се на една ръка. По време на състезанието се създават нокти в състезателен стил с удължители или с форми, с творческа интерпретация на френч-дизайн, в конкурсен стил и оригинално художествено изпълнение в традиционите бяло- розови цветове за френски.

• Салонно Моделиране – SALON SUCCESS (SS) — състезателите имат на разположение 1.5часа (един час и тридесет минути) за да направят пълен комплект от десет нокътя в салонен стил френч, използвайки форми или удължители, не може и двете. Едната ръка трябра да бъде покрита с червен цвят. Работата трябва да бъде изпълнена с материали в система.

• Всичко е в блясък – IT’S ALL ABOUT THE BLING! (IAB) – на участниците се предоставят 45 (четиредесет и пет минути) за да завършат работа на една ръка с украшения от тип камъни, кристали, в общи линии повече блясък.

• Нанасяне на гел лак – Soak Off GEL (SOG) – на участниците се предоставят 30 минути (тридесет минути), за да изпълнят напълно гел лак маникюр на 2 ръце. Материала се нанася само върху натурални нокти. Едната ръка на модела трябва да бъде покрита с червен гел лак (ръката е по желание на състезателя), а другата ръка трябва да е с розово-бял френски изработен с гел лак. Задължително се изработва традиционен розово-бял френски. Ноктите на модела трябва да са подготвени предварително.

• Рисунка с гел лак  – Soak Off GEL ART (SOGA) – на участниците се предоставя 1 (един) час за изпълняване рисунка с гел лакове, която трябва да е направена на 5 нокъта с използването на soak off gel. Темата е “Залез”

• Хром/ Печат – CHROME/STAMPING – състезателите ще имат 45 минути, за да завършат 1 ръка на Chrome / Stamping, дизайна трябва да се състои от основа от Chrome и след това артистично декорирана с техника за щамповане (печат). Цветът на Chrome е по ваш избор. Ноктите на модела трябва да са подготвени предварително.

За повече информация и записване тук

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!