fbpx

При споменаването на думата Маями вероятно веднага си мислите за хаотичен, космополитен град, където се мотаят всички знаменитости. Сто звездни хотела, модерни нощни клубове, непрекъснато движение.

Но не точно такъв е Маями, който вижда екипът на Gandini и какъвто го показва в своята пролетно-лятна колекция. Стилистите се вдъхновяват от океана, пясъка и небето, от формите и цветовете, които прелъстяват. Един личен, емоционален, деликатен и същевременно топъл Маями.

Цветовете, дори по-нестандартните като сиво, синьо и наситено розово – всички те са насочени към една пастелна монохромност или към контрасти, които променят подстрижката. Силно присъства русото, и то главно в екстремно ледени нюанси.

Дължината на прическите варира – скъсена, но все така женствена, с изчистени и определени параметри; средна; както и XL. За да им придаде характер, екипът избира овалната форма.

За да изживее всяка дама „своя Маями“ в пълна свобода, тя няма как да подмине вдигнатите коси. За да се носят вечер, но не само, те са представени в меки или обемни варианти, от-котюр или небрежни.

Аксесоарите са изискани, въпреки че етно-шик изкушенията също не са пренебрегнати.

А сега, и за господата. Екипът на Gandini залага на семплото. Тази семплост обаче е прецизна, дори когато става дума за разходка на плажа. Ключовата дума е свобода. Тя се постига благодарение на самоувереността – най-голямата цел. Естествените кестеняви нюанси са подчертани с небесносиньо по връхчетата

Прическата, нарочно „несъвършена“, дава възможност за различни начини на стилизиране. Брадата и мустакът припомнят древната история за мъжествеността. Те обаче имат нов прочит, за да са в унисон с настоящите тенденции и да постигнат новата „мъжка идентичност“.

hair Gandini team

photography Paulo Renftle

styling Giuseppe Dicecca

make-up Monica Ricciardi

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!