fbpx

„Предимството на Redemption е силното присъствие на медния цвят, който може да се комбинира с руси нюанси. Можем да се заиграем с медното както с преливки към русо, така и към по-тъмни цветове. Популярни за сезона ще са меднорусите тонове. В колекцията правим един своеобразен микс от 60-те, 70-те и 80-те години.

Медните цветове и дори по-оранжевите тонове много добре се комбинират с виолетови нюанси, така че експериментите с екстремни цветове са приложими за този сезон. Визиите в новата колекция Redemption успешно могат да се съчетаят с тюркоаз или по-наситено лилаво,“ обяснява Емануел Сантенак, артистичен директор на марката.

„В колекцията освен червени тонове има и доста тъмен махагон, тъмнокестеняво и кафяво. Това е едно разширяване на по-топлата гама – от по-светлочервени до много тъмни земни тонове, така че всеки от клиентите да успее да се припознае в тях. В основата на нашата колекция е топлият кафяв цвят, защото дори да го комбинираме с балеаж и да получим доста по-светломеден нюанс, оставаме в топлата тоналност,“ допълва колористът Сесил Дуел.

hair Stephan Academy artistic team

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!