fbpx

Може би сте виждали вече по плажовете дами с много екстравагантни летни визии? Експертите от салон „Магама“ ни представят най-новите тенденции в плажната визия за коса.

Растите, или така наречените Hair Dreads са супер атрактивни решения за лятната почивка, щуро парти, а защо не и за всекидневието. Този вид расти се различават от досега познатите, леко раздърпани фитили, оформени с кератинов разтвор.

Hair Dreads са изцяло от изкуствен материал, много леки, лесни и бързи за поставяне. Закрепването се прави на предварително подготвената коса на клиента, като здравината на естествената коса се запазва на 100%, защото няма допълнителни материали за обработка на косъма. Hair Dreads може да се употребяват многократно, а поддръжката става на 10 дни.

Искате да разнообразите с цветове или да комбинирате цвета на Hair Dreads с вашето облекло за вечерта? Това не е никакъв проблем!

Може да избирате между двуцветни, трицветни и дори четирицветни расти, които ще изпъкнат на плажната ви визия. Розово, небесно синьо, неоново зелено, лилаво и русо са една малка част от цветовите комбинации, а дължината им е 50 см, което няма как да остане незабелязано от околните.

За да имате перфектната визия на расти, ще са ви необходими 5 пакета от материала, като може да направите индивидуална комбинация от цветове. Поддръжката им в ежедневието е изключително лесна, измиват се с разреден с вода шампоан, обливат се и с нежни мачкащи движения се изплакват. Както и да ги носите – спуснати или прибрани в обемен кок или в огромна плитка, бъдете сигурни, че ще привличате вниманието на околните.

Ако все пак сте фенове на по-трайните плажни плитки, и това лято те са предпочитани както от дамите, така и от господата. Те се изработват отново от изкуствен материал, наречен канекалон. Косата на клиента се подготвя предварително, като се разделя на сектори, квадратчета или друг вид симетрични форми. От големината на секторите зависи и дебелината на самите плитки, като те могат да са тънки, средно дебели и дебели. Оплитането започва с естествената коса, към която се вплита канекалонът.

Този материал позволява постигане на различна дължина на плитките независимо колко е дълга естествената коса. Имайте предвид, че това е трудоемка процедура, едно изплитане на цялата коса отнема 5–6 часа. Но времето ви ще бъде възнаградено, може да имате плитки до раменете, средата на гърба или дори до дупето, това зависи само от вашето желание.

А за цветовете отново имате огромно разнообразие – натурални, екстремно люлякови или тюркоазени нюанси. Може да имате дори плитки с омбре ефект, въпрос на личен вкус. Препоръчително е плитките да се носят не повече от 3 месеца, след това косата да се остави да почине и след около месец отново може да направите любимите си плитки.
Бъдете различни, зашеметяващи и щури това лято.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!