fbpx

Flaming Cosmetics е компания от ново поколение, изцяло насочена към грижата за здравето и красотата на хората.

Най-големият лечебен ресурс на природата, който ни е даден от самото сътворение на света, са билките. След години на опити и тестове открихме тяхната невероятна сила, която приложихме в нашите продукти. Това ни даде сили да усъвършенстваме технологиите в смесването на отварите, произлезли от тях, и да стигнем до едни от най-добре работещите към момента формули за справяне с косопада. Можем смело да кажем, че помагаме в борбата с най-упоритите заболявания в отрасла, в който работим, като доказано спираме окапването на косата в много кратък срок.

Нашият непрестанно разрастващ се, много сплотен екип е съсредоточен изцяло в търсене на нови методи и похвати от световно ниво. Консултантите, с които работим, са изключителни и без тяхна помощ нямаше да стигнем до нивото, на което оперираме в момента. Целта ни е да живеем в един прекрасен нов свят, без болести и състояния, които карат хората да бъдат потиснати и неуверени в собствените си сили и възможности. Ще продължим да работим в тази посока и ще се усъвършенстваме все повече до достигане на поставената ни цел – повече клиенти със здрава и красива коса, без косопад.

Светът е това, което ни заобикаля, и в него намираме всичко необходимо, за да създаваме продуктите си. Натуралните им съставки доказват силата на природата и нейното благоприятно влияние върху нас, което ни кара да се гордеем с постигнатото.

През годините на развитие на пазара успяхме да изградим здрави партньорства с голяма част от най-добрите салони в България, като: The Way – Методи Кацаров, Sofia Make Up, Arlet Stars, Barber Shop – Нели Крашевска, Фльор, Hair Light – Светлана Назърова, Deluxe Beauty Boutique – Петя Урумова, Creative lines (Марияна Стойчева) и много други. В областта на козметиката също намерихме съмишленици в лицето на Даниела Спасова, която предлага продуктите ни в център за естетически грижи „Дивна Медик“.

Ако желаете да станете част от групата салони, предлагащи гамата от продукти на Flaming Cosmetics, можете да се свържете с нас на телефон: +359 889 50 20 30, или на имейл: office@flamingcosmetics.com. Ние ще ви дадем решение за спиране на косопада, възстановяване на увре­дени коси и ускоряване на растежа им. Предвидени са множество групи за обучения, семинари и пътувания, с цел да запознаем клиентите с борбата срещу оплешивяването, превенцията и поддръжката на косите.

Flaming Cosmetics, телефон: +359 889 50 20 30, www.flamingcosmetics.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!