fbpx

Coiffure_5_2017-1Месец май е времето на абитуриентите. Това е техният звезден миг, а ние сме тук, за да им помогнем да се почувстват наистина специални.

На корицата ни този месец е чаровната Стилияна Станчева – Мис Стара Загора 2016, която е млада и красива, но вече се е насочила към сериозните правни науки. Какво още ни разказва тя, прочете на страниците на Coiffure Beauty.EL2016_T3_KOOLBLONDS_CATWALK_SILLE_01_116

Всяка девойка мечтае да изглежда като принцеса на бала и да привлича погледите на присъстващите, но за това е важна подготовката. В броя подробно ще ви разкажем какви са подходящите прически за празничния ден.

Как да изберете правилната визия сред голямото разнообразие от плитки, небрежни кокове или къдрави коси? Тук се включват нашите специалисти с ценни съвети за предварителната грижа за цвета и подстрижката на косата и за това, с какво да съобразите вашата прическа.

Ако имате нужда от експресно възстановяване на косата, опитайте „Подмладяваща филър терапия с органични бели трюфели от Алба“ на натуралната козметична марка Previa, която дава допълнителна здравина и блясък на косата за балната вечер.

финал 2

За да бъде една млада дама истинска принцеса обаче, тя трябва да обърне внимание не само на тоалета и прическата, а и на маникюра и грима. Нашите консултанти Ирена Соколова – за грим, и Цветелина Радева – за маникюр, от салон „Магама“ ни споделят какви са актуалните цветове и какво трябва да ни ръководи при избора ни на грим и маникюр. В грима ще се радваме на зелено във всичките му нюанси, а при маникюра ще се наслаждаваме на захаросана визия и много ярки коралови цветове.

 2693 (2)Перфектният грим обаче трябва да има добра основа, кожата да е добре почистена и хидратирана. По този повод нашите приятели от Dr Renaud ни представят терапия за експресен блясък с витамин С, с която кожата ви моментално ще заблести. За да имате чиста и сияйна кожа, е добре да обърнете внимание и на храната, която консумирате, и как я съхранявате.It Look Christine Margossian PE2017-chignon tresse

 За финал се отправяме на разходка до модния център Милано. Освен на шопинг там, може да се насладите и на страхотни архитектурни шедьоври.

 На добър път, абитуриенти! Бъдете естествени, усмихнати и неотразими!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!