fbpx

Близо четиристотин членове на Intercoiffure и млади таланти от всички краища на света се събраха за събитието Mondial Spotlight в красивия Париж, Франция.

Тазгодишното събитие включваше церемония по награждаването на Chevalerie Awards, свежи вдъхновения от фондация Guillaume, зашеметяващи шоу-спектакли и вълнуващия финал на първия по рода си конкурс TRENDblast Hair Video, където девет финалисти се състезаваха за изключителната чест да са изборът на публиката (People’s Choice). Гласуването на живо се проведе по време на следобедната част на конкурса, а победителите бяха обявени на специална галавечеря.

Един от акцентите на деня беше връчването на престижните титли. Със степен „Командир“ бяха отличени Петьо Велев от България, Уго Герра от Чили, Ракел Тусе от Уругвай, Джунжи Ямано от Япония и Хиройки Обаяши от Япония. Още един доказал се български коафьор бе отличен със звание „Офицер“, а именно Валентин Цветков.

Силви Моро, президент на Coty Professional Beauty, също получи специално признание за 20 години партньорство и подкрепа на Intercoiffure. По време на събитието течеше лотария за спечелване на билет за Световния конгрес на Intercoiffure 2021 в Берлин, а събраната сума ще бъде разпределена между членовете на организациите Education for Life и фондация Guillaume.

Присъстващите имаха възможност да се насладят на няколко артистични шоу спектакъла на фондация Guillaume, Intercoiffure Чили, Intercoiffure Бразилия, Intercoiffure Япония. Специално шоу под наслов „Континенти“ показа и екипът на Intercoiffure България.

Препратки към Далечния Изток, Африка и по-познатите ни Америка и Европа бяха пресъздадени успешно на сцената. Светлана Методиева, Орлин Валяков, Иван Ганев, Валентин Цветков, Петьо Велев и Таня Андонова показаха своя артистизъм и авангарден стил в прическите.

По време на церемонията по награждаването Клаус Петър Окс, президент на Intercoiffure Mondial, сподели, че Mondial Spotlight е изключително събитие в Париж, изпълнено с приятелство и споделена страст, уважение към миналото и укрепване на бъдещето на фризьорската индустрия.

Неделната програма беше посветена на допълнителни обучения Look and Learn от учебната програма на Intercoiffure Academy, която се проведе в Дома на нациите в Париж.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!