fbpx

Най-новото попълнение в серията Extentioniste на Kerastase предпазва косата от топлина, като намалява накъсването на краищата.

За голяма част от жените по света дългата коса е мечта и истински лукс. Най-новият продукт от серията за дълга коса Extentioniste от Kerastase– Extentioniste Термик, вече защитава косата по време на топлинна обработка с преса, маша или сешоар. Новият гел-крем, обогатен с Ceratine R и Таурин подсилва косъма от вътрешността и го изглажда по повърхността. Той е част от изключително успешната серия продукти грижа за дългата коса – Resistance Extentioniste.

Използването на топлинни уреди се смята за основен враг на дългата и силна коса, точно затова Extentioniste Термик е дългоочаваното допълнение към гамата Resistance Extentioniste. Той предпазва косата от топлина до 230 градуса* и намалява накъсването до 93%*. Така косата расте силна, за да достигне до мечтаната дължина. Новият продукт е част от тренировъчна програма Extentioniste за по-дълга коса, която видимо я прави по-силна от корените до връхчетата.

„Ключът към дългата коса е тя да бъде достатъчно подхранена и хидратирана, за да намалите нуждата от честото подстригване при фризьор“ казва известният лондонски фризьор Джон Галвин. „Серията Extentioniste е отлично решение за всички, които искат да имат дълга коса, защото не се налага от косата да се отнема дължина. А когато не подстригваме връхчетата, косата расте по-дълга. Така получавате по-силна коса, а освен това е и красива“, допълва той.

Новият продукт Extentioniste Термик ще откриете във фризьорските салони.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!