fbpx

Серия Absolut Repair Gold новото златно бижу това лято

Изключително щастливи сме от неповторимата изненада това лято. L’Orеal Professionnel представиха обновената серия Absolut Repair Gold от Serie Expert, най-новото златно бижу в гамата продукти за грижа за косата. Една от най-добрите и обичани серии е тук, за да постави нов, златен стандарт в професионалната грижа за коса.

Цели три нови висококачествени продукта са новите попълнения в серията, между които крем за топлинна защита на косата и иновативен мултифунционален спрей 10-В-1. Златна киноа и пшеничен протеин са звездните съставки във всички продукти от гамата, а новата златна маска Aboslut Repair Gold е задължителният златен аксесоар за всички, които мечтаят за красива и възстановена по повърхността коса това лято.

Точно в духа на летните приключения съзвездието от златни продукти идва точно в подходящия момент за лятото, да възстанови и защити вашата скъпоценна коса както никога до сега.

Шампоанът за моментално възстановяване на изтощена коса от серията Absolut Repair Gold със златна киноа и пшеничен протеин почиства и възстановява косата без да я утежнява, като я оставя мека, а балсамът от същата серия, който моментално изглажда косата й придава невероятен блясък.

Две маски са част от обновената серия Absolut Repair Gold. Първата от тях е вече познатата и любима маска за моментално възстановяване на изтощена коса с богата плътна текстура. Звездата на серията през юли и истинско златно бижу в нея е новата Златна маска за моментално възстановяване на изтощената коса с лека, гелообразна текстура, подходяща за фина коса, която прави възстановяването на косата истинско златно изживяване.

Разкрасяващият многофункционален спрей 10-В-1 без изплакване, който моментално преобразява косата и я предпазва от увреждане е също нов дългоочакван продукт от серията, който може да се нанася преди използването на топлинни уреди и предпазва косата от вредното въздействие на околната среда.

Финалният завършек в грижата за изтощената коса дава кремът за изсушаване Absolut Repair, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230°C. С него косата е мека, блестяща и лесна за оформяне.

Обновената серия Absolut Repair вече е във фризьорските салони L’Orеal Professionel