fbpx

За 2020 г. Excel Coiffure се възползва от свежестта на своята муза Лили-Роуз Деп, която е лице и на Карл Лагерфелд, както и дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп. Именно чрез нея марката представя стил „Rocky Sweet“. Тя е фигурата на модата сред младите хора и разкрива непокорния шик във визията.
На заден план артистичният екип е избрал за акцент свежо синьо. Това синьо напомня морските вълни и носи духа на модните предпочитания на моделите, а техните силуети са съвсем деликатно изобразени на този фон. По отношение на стила са използвани ефирни и прозрачни материи като дантела, коприна и органза в пастелни тонове.

Прорачността на материите разкрива до някъде непокорството като тази на острота на скала. Що се отнася до грима, нюансите са розови с отблясъци наречени “Puriste”. Откриваме този бунтарски дух в цветовете, които подчертават тази сладка шикозна страна на моделите. Подстригванията са в различни дължини, с масивни плътни бретони, къси подстрижки, които наподобяват формата на кръг. Виждаме квадратно подстригване, градуирано подстригване или с дължина на косата до шията. Косите са в интензивни пастелни цветове и акценти на русата коса.

Hair: Excel Coiffure
Photo: Pawelwylag
Mua: Izabela Szelagowska
Stylism: Joanna Wolff
Production: Mkproduction @Christophe Gaillet

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!