fbpx

Заявете своето великолепие с най-новата серия за грижа за къдравата коса с Kеrastase Curl Manifesto. Изключителна професионална грижа за всеки тип къдрава коса.

Curl Manifesto е луксозна серия за къдрави коси от 8 продукта, която отговаря на нуждите и предизвикателствата, които имат жените с чуплива, къдрава или много къдрава коса. С изключителната си комбинация от хидратация, сила и дефиниция, серията осигурява интензивна грижа за всички три типа къдрава коса. Хидратиращият мед от манука, подсилващ серамид дефиниращият глицерин са съчетани, за да осигурят на къдравата коса 83% повече хидратация*, 87% по-силни къдрици*. Най-накрая, луксът среща ефективността на продукти, в серия грижа за коса, която дава възможност на жените да носят къдриците си с гордост и увереност.

С Curl Manifesto ние от Kеrastase празнуват всеки тип и текстура на къдравата коса, както и амбицията си да гарантират и осигурят най-добрата професионална, луксозна грижа за косата за всички жени.

Революция в индустрията

Две трети от жените по света са с чуплива, къдрава или много къдрава коса. Все повече от тях заобичват къдриците си и ги носят с гордост.

Къдравата коса е най-изискващата от всички. Тя изисква интензивна и прецизна грижа, която може да бъде осигурена единствено с много страст, новаторство във формулите и професионална експертност. Знаем, че разполагаме с това, което осигурява на всяка съвременна жена най-високия стандарт и лукс както у дома, така и във фризьорския салон. Kеrastase има уникалната възможност и ресурс да се справи с това предизвикателство, защото грижата е приоритет.

В линията са включени 8 продукта, които могат да бъдат комбинирани така, че да отговарят на вашите индивидуални нужди.

Всяка от вас дами обича къдриците си веднага след като ги е оформила. Те са меки с идеални контури, но какво става с тях на втория ден?
Леко отпуснати и разбъркани!
Това вече не трябва да е ваша грижа! Kеrastase се е погрижил за това. Новият Refresh Absolu спрей за освежаване на къдриците на втория ден от серията Curl Manifesto, благодарение на който те запазват уникалната си форма и така може да се радвате на абсолютно съвършена коса всеки ден! Оформя къдриците и защитава косата от влагата, реактивира хидратацията и възстановява формата им и дава 3 пъти повече блясък.

Изберете програма за грижа удома:
-Грижа за чуплива коса;
-Грижа за къдрава коса или грижа за много къдрава коса, всяка от тях ще бъде иделната за вашите къдрици!

Открийте серията Curl Manifesto в салони Kеrastase.

@kerastase_official
#CurlManifesto #ManifestYourGreatness

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!