fbpx

Inspire е първата в България концепция за бизнес клас салони от ново поколение.

Те имат различна философия за развитие на бюти бизнеса чрез непрекъснато подобряване на професионалните качества, модерна комуникация с клиентите и създаване на уникална, вътрешно екипна среда за развитие на най-добрите таланти в България. В средата на септември салон Inspire представи със специален проект тенденциите в прическите и ноктите за есента и зимата на тази година.

Визажистите на Inspire в областта на фризьорството, маникюра и грима, разработиха и реализираха в България пилотен look book от 22 страници, който съдържа основните предложения в линия, форма, техника и цвят. Всички модели в проекта са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцент върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми. В основата им е авторската услуга за оцветяване, или т.нар. color design, с помощта на която фризьорите създават водещите цветове за сезона и ги адаптират прецизно към индивидуалните особености на косата на всеки клиент.

 coiffure beauty inspire indigoЦвят индиго

Този сезон дълбоките мастилени нюанси са отново на мода. Цветът индиго в комбинация с драматично опушени очи в матово кафяво и сиво е ултрасекси. В контекста на тенденциите и търсенето на ефект се добавят бледосиньо или опушено зелено-сиво върху тъмна мастилена основа. Металическият ефект от преливането и хладните оттенъци са идеалният цвят за зимата. Косата е гланцирана със съвършен блясък, подчертан от сиянието на омекотените нюанси. Подстригването във форма на спускащо се каре (long bob) е отново на мода. Допълваме с геометричен бретон над веждите, засилващ рамкирането на лицето и подчертаващ скулите.

coiffure beauty inspire mednopraskoveniПриглушен меланж от меднопрасковени нюанси

След като това лято екстремнорозовото във всичките му проявления беше супертенденция, на прага на есента цветовете се успокояват до чувствен меланж, запазващ интензитета в приглушен вариант на мед, къпина, пастелнопрасковено и пясъчнорусо. Запазва се контрастният корен за дълбочина на цвета и усещане за релеф.

coiffure beauty inspire platinaЦвят платина

Традиционно през зимата хладните светли тонове се завръщат. Цветовете са плътни, безкомпромисни и равни в студената гама на бялорусо, платина, сребърно, опалово сиво и перла. Намекът за леката опушеност в корена придава още по-драматичен и скъпо изглеждащ ефект. Тази тенденция има вариация с контуринг в цвят лилава орхидея (един от най-горещите цветове в модата, декора и грима за 2018 г.), миксирана с перлено, опалово сиво и хладно бежово.

Get the message

Тази есен на мода са дръзките, безстрашни и свободолюбиви нокти – нокти послания в бадемобразна островърха форма. Основата е мастилена, плътна, в бял или черен цвят, а цветът на буквите – задължително контрастиращ.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!