fbpx

Салони Inspire представи тенденциите в прическите за 2020 със сезонния проект на марката LOOK BOOK 2020. Cъздаден на прага на световна пандемия и затова тревожен в бъдеще време. Тихо емпатичен с травмата на света и завършен с убеждението, че вдъхновението е ваксина за социалното саморазрушение. Тази година визажистите от Inspire Creative Team поглеждат на тенденциите в косите с послание за социално отношение към глобалните екологични проблеми.

Визажистите на Inspire работят основно в средните дължини на косата, като формата е предимно класическа, но с интересни препратки към ретро къдриците и по-ясното рамкиране на лицето. Акцентът за 2020 е бретонът в по-дълга версия. Разделен на път или покриващ нивото на очите, бретонът е ултра тенденцията при линията за този сезон.

Всички модели в проекта са традиционно действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните Inspire този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

 #1 Тренд: La Frange Brune

Французойките остават недостижими в на пръв поглед невъзможното комбиниране на небрежност и софистицирана изтънченост в една влудяващо секси визия. Този сезон визажистите на INSPIRE намират вдъхновение в лекомисленото отражение на Париж в отсъстващия трафик на 70-те. Средни дължини, стилизирани сякаш от кратка разходка край Сена, в контрастна прегръдка с акцентно подстриган, овален бретон. Дълбок, падащ над очите, прецизно свързан и плавно преливащ в контура. Тази прическа е наистина невероятна – просто измивате, подсушавате леко и носите със самочувствие.

#2 тренд: Сolor design by Inspirе


Сред няколкото безспорни тенденции за 2020 поставяме акцент върху работата с техника. Комбинираме няколко подхода за оцветяване, за да получим структурирана релефност и плътност на слоевете цветове. Миксираме златисто с охра и бежово смолисто.  В оттенъците работим с висша доза прецизност за дискретната балансираност между топлите и студени нюансите.  Именно това стои в основата на авторската ни услуга color design by Inspire.

Този сезон преди всичко е структурата на косата. Стайлингът е полиран до визуално съвършенство с финал от холивудски блясък. Визажистите на Inspire залагат на повече обем и стилизираност  и отричат прекалената детайлност в къдрици. Водещи остават почти физически доловимата мекота и въздушност на косата, постигнати чрез леката деструктурираност по дължините и заедно с отворения контур в края запазват правото на бохемско, небрежно движение при буквално всякакъв вид завършек.

#3 тренд The Мelting Аntarctica

Интерпретираме класическото синьо на Рantone и го осмисляме в цвета на боровинките, дънките на юга и мастиленото небе в буреносния здрач. Вълнуваме се от цвета на топящите се шелфови ледници и  решително изискваме бъдеще чрез цвят от кристална невинност, снежно бяло русо с артистично оцветяване в долната част и преливане от бледо до морско синьо. Подстригването е артистично съчетание на две техники- машинка и ножица.

Бретонът отново е акцент, допълнен от повторния контраст на строго полиран, небрежен стайлинг.

#4 тренд Men’s Hairstyle

Тази пролет мъжките коси се отличават с перфектен цвят, който изглежда ултра небрежен и естествен. Визажистите на Inspire работят с техника сolor design в контурната част и вдъхват живот на скучния равен кафяв цвят с вплитане на фини слънчеви кичури с цел релефност и модерност. Променяме формата на правата коса в начупен surf стайлинг. Брадата е прецизно оформена, а контурът детайлно почистен.

Inspire e преди всичко нова философия за развитие на бюти бизнеса чрез непрекъснато подобрение на професионалните качества, модерна комуникация с клиентите и създаване на уникална, вътрешно екипна среда за развитие на най-добрите таланти в България. Повече информация на inspirebg.com.

Концепция и коса: Creative Team Inspire за салони Inspire http://www.inspirebg.com/
Фотограф: Дилян Марков
Грим: Георги Русев
Модели: клиенти на салоните

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!