fbpx

Баловете чукат на вратата, а еуфорията покрай тях нахлува и в салоните за красота.

Преобразяването на абитуриентите е важна задача, а на помощ идват необятните ни предложения за зашеметяващи прически, грим и маникюр.

Множество млади дами и господа избират и се подготвят за празничния ден. Тоалетите, прическите и техният избор и подходящо съчетаване е на фокус в новия брой на Coiffure Beauty.

Купете новият брой на списанието или направете Абонамент тук!

Ще виждаме все повече небрежни кокове за младите дами и стилизирани помпадури за господата с доза брилянтин и перфектна подредба на прическите. Аксесоарите ще са богати и много красиви. По този повод питахме лично и гуруто в официалните прически, а именно французойката Летисия Генау, чийто почерк е разпознаваем сред професионалистите във фризьорството. Небрежни и неструктурирани кокове ще преобладават, коса като все едно сте си я направили вкъщи но от вещите ръце на фризьорите.

 

Черпим и от богатия опит на италианците Диего Командули и Давиде Карлучи които ни гостуваха наскоро в България. Със своите свежи и цветни предложения се включва и американецът прочутият Гай Танг, който е хит в социалните мрежи.

Може да промените визията си и с помощта на перфектно изработени перуки. Доказателство за това са иновативните продукти на немския бранд Ellen Wille, с които лесно и само с поставяне на една перука може да преобразите визията си. Повод за материала е впечатлението, с което остават повечето хора, че перуките се употребяват само от хора с проблеми: с оредяваща коса или преминали химиотерапия.

В новия Coiffure Beauty ви представяме прическите на тримата финалисти от България в Световния конкурс за мъжко фризьорство American Crew All Star Challenge. Първо място за Мария Иванова от Hair by MI, второ място за Андрей Долгих от Head Hunters и трето място за Владислав Вилсонов за Hair Spot Valentin. За първи път в историята на престижния световен конкурс финалистът от България – Мария Иванова ще се бори за титлата „Най-добър фризьор за мъжки стайлинг“ в света. Очакваме с нетърпение нейното представяне и й пожелаваме късмет!

 

Изберете вашия маникюр за бала от богатата ни колекции с декорации от българските маникюристи.

Казват, че очите са прозорци към света, а миглите са „пердетата“, които го разкрасяват. В новия брой на Coiffure Beauty ще ви разкажем подробно за методите на удължаване на мигли, а именно: „Косъм по косъм”, или 1D, 2D, 3D, 4D, 5D, 6D или руски обем.

Не на последно място, трябва да се погрижим и за тялото си с няколко процедури срещу неприятния, но не непобедим целулит. Ние ви препоръчваме да опитате Терапията Genetix Slim на Ericson Laboratoire, която е иновация в отслабването и е предназначена за третиране на напълняването „по наследство”.
Завършваме нашата предбалова обиколка с два интересни салона: Les Dada East в Париж и L’Occoco в мексиканският център Гуадалахара.

Уловете очарователните ухания и цветове на пролетта през месец май, дерзайте с Coiffure Beauty!

Купете новият брой на списанието или направете Абонамент тук!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!