fbpx

Nailpro е едно от най-престижните първенства в света. Провежда се в Европа, Азия и САЩ.

Директор на състезанието Nailpro е Джуъл Кънингам. Виктория Клопотова е официален представител на Nailpro в Европа, а Лина Валериева – организатор на Nailpro България. Оценяват международни сертифицирани и независими съдии от САЩ, Европа и Азия.

Nailpro Европа е международно състезание, което е домакин на мастъри и екипи от различни страни.

Nailpro Европа е състезание, което се провежда в 10 страни, както и онлайн. Победителят получава титла. Поемат му всички разходи за представянето в САЩ, за да се състезава на Nailpro Cup Championship в Лас Вегас и да се бори с шампиони от Азия и САЩ за титлата световен шампион. Победителите получават не само купи и медали, но и парични награди!

Състезателната година за Nailpro Европа 2019–2020 започва от Nailpro Полша, което ще се проведе във Варшава от 20 до 22 септември 2019 г., и ще завърши с Nailpro Румъния в Букурещ на 6 и 7 юни 2020 г. Носителят на финалната купа за Nailpro Europe 2019–2020 ще бъде обявен на 7 юни 2020 г. в Букурещ.

България е една от десетте държави от Nailpro Европа и победителят от Nailpro България се бори за шампион на Nailpro Европа и след това на Nailpro Cup Championship. С резултатите си от оценяването на съдиите всички участници в състезанието участват със сумираните точки от различните номинации както за купата на Nailpro България, така и за Nailpro Европа. В колкото повече номинации се състезава един участник, толкова по-голяма е вероятността да спечели купата на Nailpro България и Nailpro Европа.

Nailpro България 2019 ще се случи в зала Витоша на Парк Хотел Витоша на 2 и 3 ноември. Провежда се в два състезателни дни, като участниците се разделят на три категории – „Дебют“, „Мастър“ и „Ветеран“.


Само до 10,10,2019 ползвате 10% отстъпка при ранна регистрация ТУК


Те се състезават в 9 номинации – технически и художествени, разделени в девизионни и недевизионни категории. В девизионните номинации състезателите се разделят на различни категории – „Дебют“, „Мастър“ и „Ветеран“, като заявяват участието си според това, дали са печелили досега, независимо в какъв конкурс. В недевизионните номинации всички участници се състезават и оценяват заедно. В категория „Дебют“ участват тези, които не са печелили досега 1-во, 2-ро или 3-то място. В категория „Мастър“ са тези, които вече са печелили 2-ро или 3-то място. В категория „Ветеран“ се включват маникюристи, които вече са печелили 1-во място.

Оценяването е честно, прецизно и прозрачно. След състезанието всеки участник има право да получи обяснение от съдиите за всяка поставена оценка. Оценява съдийски състав от трима съдии и един главен съдия. За справедливото оценяване следи и директорът на Nailpro Европа – Виктория Клопотова, която винаги присъства на конкурсите.

В съдийския състав не се включват съдии от държавата, в която се провежда конкурсът, за да има честност и прозрачност на оценяването. От всички участници в съответната категория се избират топ 10 и съдиите поставят оценки само на тях. Всички съдии оценяват различни критерии, независими един от друг. Резултатите им се сумират и така се получават крайните точки.

За да се подкрепят и стимулират помежду си, участниците могат да се състезават както индивидуално, така и в отбор, като запазват правото си на награда и в индивидуалното, и в груповото класиране.

Нивото на вашите професионални умения подобряват тренингите за участие в шампионати! След такова обучение всяка процедура се извършва с лекота и ентусиазъм. Увеличава се скоростта и качеството на работата, появява се по-широк поглед върху творчеството, креативност и желание да се създават по-сложни и красиви работи.

Може да отидете на шампионата и като се подготвите сами. За съдействие, подготовка или просто разясняване на критериите за състезанието в България има екип от сертифицирани тренери на Nailpro, които ще организират тренинги и ще са на разположение на всички участници. Ще се проведат безплатни демонстрационни семинари с тренерите, за да може всеки, който има желание за участие, да получи нужната информация и съдействие. При записването си за участие маникюристите получават критериите за всяка номинация.

По време на двата състезателелни дни паралелно ще се проведе демонстрационен семинар, на който български и международни лектори ще участват с различни актуални теми и техники на работа.

Във фоайето пред състезателната зала ще бъдат разположени щандове на фирми, които ще презентират свои продукти.

След края на втория състезателен ден съдиите имат нужда от 2 часа, в които да обработят резултатите. В това време ще се проведе Авангардно нейл шоу, на което едни от най-добрите мастъри в България ще представят своя работа с цялостна визия, заедно със свой екип от фризьори, гримьори, дизайнери. По време на шоуто всички гости ще имат възможност да изпият чаша висококачествено вино.

За да повдигне настроението и адреналина за предстоящото награждаване, ще се погрижи популярен водещ. В церемонията по награждаването ще бъдат обявени всички спечелили в трите категории и в деветте номинации, топ мастър с купата на Nailpro България, както и победителите в отборното състезание.

Заповядайте и станете част от това грандиозно събитие!

Програма по часове за 2-3,11,2019
02.11.2019

8.00 – 9.00 Регистрация на всички участници
• Hand Painted Nail Art – тема «Носталгия»
• Mixed Media Nail Art – тема «Страната на Великаните»
9.30 – 10.30
• Soak-Off Gel Nail Art – тема «Залез»
11.15 – 12.45
• French Twist
13.45 – 14.15
• Soak-Off Gel Application
15.00 – 17.00
• Extreme Stiletto Design – няма тема. Това означава, че могат да се използват всякакви цветове

03.11.2019

8.00 – 9.00 Регистрация на всички участници
9.30 – 10.15
• It’s all about the bling
11.00 – 12.30
• Salon Success
13.15 – 14.00
• Chrome/ Stamping
17.00 Награждаване

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!