fbpx

Тенденции в косите от Brooks & Brooks
Тъй като природата носи множество зашеметяващи цветове със смяната на сезоните, очаквайте да видите красив есенен спектър от тенденции в цветовете на косата. Тук екипът от Brooks & Brooks, Лондон, предлага своя поглед към нюансите, които ще доминират през следващите месеци.

 

Мармаладено медено среща мандандаринено

Нямаше да е есен без очарователните червенокоси медни нюанси. Но забравете дръзкия, глобален цвят – този сезон медното има нюанси на игриво розово и жълто. Тази палава смес създава деликатен светъл тон, който ще подхожда на множество тонове на кожата и ще отвори многобройни възможности за вас да привлечете клиентите си да опитат промяна на цвета.

 

Брюнетка като Ортега

Беше неизбежно метеоритното издигане на славата на Джена Ортега, известна още като Уензди Адамс, да доведе до увеличаване на исканията за брюнетки. Брюнетките през този сезон ще бъдат блестящи коси, но също така ще включват младежкия почерк на г-жа Ортега, с по-грубо усещане – това е лукс, но е лукс с отношение. Промяната от по-светли нюанси към брюнетка също може да създаде впечатление за добавена дължина, допринасяйки до крайна трансформация и удовлетворение на клиента.

 

Подправено с тиква

Тъй като по-студеното време създава желание за топлина, очаквайте повишено търсене на по-топли нюанси. Pumpkin Spice капсулира това движение – това е топло кафяво, съдържащо нотки на червено и мед. Помислете за есенни листа в приглушената слънчева светлина този сезон. Най-добрите техники са тези, които придават на косата повече дълбочина, за да позволят естествен изглед с добавка на медни и розови тонове.

Да се адаптирате към тренда

Създаването на промяна чрез добавяне на дълбочина с изкусно разположение на воалите ще бъде задължително в цветното меню през този сезон. Техниките на балеаж, включващи поставяне на по-дълбоки контрастни нюанси, ще придадат дълбочина и контраст, позволявайки на по-тъмното пространство да диша. Тайната тук е да рисувате върху косата, а не под нея. Акцентите трябва да бъдат като панделка, за да изпъкват воалите от цвят.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!