fbpx

Наслаждавахме се на едно дълго, топло и красиво лято. Събрахме мидички и повече пясък в косите, кожата ни жадувала за топлото слънце стана с лек шоколадов загар. Косите изсветляха и е време за нов старт през Септември.
С какво ще ни изкуши новият сезон ние от салон Магама ще ви разкажем в следващите редове.

Обновлението в гардероба идва още с първите по-хладни сутрини, в които се гушкаме в любимият ни нежен шал и това ни напомня да внесем повече топлина в косите и неминуемо да обновим цвета си.

Взели чаша кафе или топъл чай разглеждаме различни модни предложения и някак между красивите пухени блейзъри и атрактивни боти погледът е привлечен от красиво медно русо в косите примесено със студено перлено.

Но това не са единствените възможности, които разкрива пред нас новият сезон. Нежно кафяво с аромат на мока, бронзова охра с много гланциращ ефект ще бъдат едни от желаните нюанси тази есен. Ако имате различни предпочитания то бъдете сигурни, че в палитрата нa боя за коса #Kadiffe ще откриете точният за вас цвят.

Не оставяме в страни красивите балеажи, които през септември може леко да потъмним в корените и да имат повече загадъчност в релефа на косите. Да не забравяме, че русите цветове са винаги предпочитани и независимо от сезона те си остават топ в класацията на най-предпочитаните нюанси.

За дамите, които обожават тъмните цветове ще имат невероятната възможност да се потопят в лавандуловите нотки на тъмнокафяво или черналила.

Всяка коса с подходящият цвят и подстрижка може да се превърне в шедьовър, който да обере овациите.

Ние от салон Магама сме специалисти в областта на красотата и даваме възможност на нашите клиенти да бъдат с красиви  цветове без да се използва и капчица боя за коса!

Когато става дума за промяна и трансформация на косата не е задължително да сменяте цвета си по стандартния начин и да използвате боя за коса. Има и доста по-иновативен начин, с който ще имате желания нюанс и дължина на косата.

Веднага ще разкрием тази невероятна възможност, която ви дават удълженията за коса. Поставени със стикери, кичури или треси, те ще добавят желаният от вас цвят! Освежаване на русите кичури без изсветляване? Това е възможно с няколко кератинови кичури в желания нюанс, които ще направят това напълно реално. С поставянето на треси мечтаното медно червено изгрява на момента в косите.
Безброй са възможностите да направите прическата си за есента, различна, атрактивна и модерна!


Доверете се на качествените продукти и услуги на салон Магама!
Запазете час за новият си цвят на косата на 0898777740

За допълнителна информация или консултации ни потърсете на адрес: София, ул. Дамян Груев 46, тел. 0898777740

Перуки, тупета и продукти грижа за косата може да намерите и във физическите ни магазини:

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Magama.org
Magama-shop.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!