fbpx

L’Orеal Professionnel търси звездния фризьор, който ще представи България на Style & Color Trophy

coiffure beauty loreal color trophy За първи път в България ще се проведе конкурсът Style & Color Trophy. Той се случва в 18 държави и има над 60-годишна история.

 Style & Color Trophy в България ще протече в 3 кръга. Фризьорите, които искат да бъдат част от най-престижното и оспорвано състезание, изпращат снимка на подготвена от тях цялостна визия (боядисване и стайлинг) като записването продължава до 1 август 2018 г. След това предстоят още два кръга – регионален и национален. Победителят на България ще бъде обявен през пролетта на 2019 г., а наградата ще го отведе към мястото, където се раждат всички тенденции в модата – Париж. Българският представител ще има честта да се състезава на международния конкурс през 2019 г., където ще бъде оценяван от най-висшите представители на модата и фризьорството. Финалът в Париж съвпада и със 110-ата годишнина на L’Orеal Professionnel, като се очаква той да бъде най-грандиозният и впечатляващ в 60-годишната история на Style & Color Trophy.

 За повече информация относно конкурса, записване и участие се обърнете към вашия търговски представител на L’Orеal Professionnel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!