fbpx

coiffure beauty november 2018 coverСила, нравственост, издръжливост, но в същото време топлота и нежност се съчетават някак вълшебно във всяка една жена. Точно затова акцент в новия брой на Coiffure Beauty е женствеността, как да я запазим и облагородим, развием и подчертаем ден след ден!

 Няма да отминем обширните ревюта от събития и този брой. Специално внимание отделяме на ключови изложения като Арена на красотата, Nailympia London, Alternative Hair Show, Global Zoom 2018 и др. Подробности за тях и още интересни новини от професионалния бранш за красота ще откриете на страниците на списанието!coiffure beauty Frank Cini

 Навън все още необичайно високите температури за ноември ни карат да си мечтаем за цветове и експерименти. По този повод си поговорихме с експерта Антъни Уитакър, който ни разкрива как да развием услугата боядисване в салона. Освен така атрактивните цветове за дамите сме подготвили и интересни предложения за господата. Невена Желева, доказал се специалист на Запад, ни помага да бъдем в крак с тенденциите в мъжките прически.

 coiffure beauty Desmond Murray1Наближаващата зима все повече ни кара да се замислим за младостта на нашата кожа и коса, а ние се включваме с представяне на терапии и продукти с антиейдж ефект. Терапия за интензивна регенерация на зряла кожа с хормона на младостта и ретинокс на Ericson Laboratoire e точното попадение за незабавно подмладяване.

 В този брой ще разгледаме и дизайнерските предложения за интересни плетива, които ще са абсолютна тенденция тази година.

 За красотата в маникюра няма граници, но за прекрасен маникюр трябва да имаме добре поддържана кожа на ръцете и ноктите! За кралски разкош ще ви поглезим със различни СПА терапии за маникюр. Декорациите са абсолютно задължителни и за целта сме подготвили уроци стъпка по стъпка, за да може да направите всичко това лесно и бързо във вашия салон за красота.coiffure beauty Danielle Keasling

 В броя засягаме една доста подценявана тема, а именно за ролята на асистента във фризьорския салон. Какви са неговите задължения и отговорности и защо обучението като асистент фризьор е от такова голямо значение за израстването на всеки професионалист, ще разберете на страниците на Coiffure Beauty!

 За финал нека се отправим на разходка из мащабните и спиращи дъха красоти на Санкт Петербург с пожелание някой ден да ги видим на живо.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!