fbpx

Започнете новата година с парти блясъка на Coiffure Beauty!

coiffure beauty 152 coverИзпратихме подобаващо празнично и блестящо старата и посрещнахме с надежда и вдъхновения новата 2019 година! Нека за всички тя е мирна, здрава и щастлива!

По този повод в броя събрахме едни от най-добрите предложения за празнична визия за дамите и господата!

Къдрици, интересно сплетени кокове и цветни комбинации открихме в косите по време на новогодишните празници!coiffure beauty @sonyadove

За повече блясък и разкош ви представяме едни от най-забележителните бижутери в света на модата. Коледните и новогодишни празници са периодът, в който се правят най-много предложения за брак, а пръстенът е в центъра на събитията.

coiffure beauty alexsander de pariНа гости в броя ни е един от най-значимите представители на френската школа за висша мода в косите. Ив Гале от академия Alexsander de Paris проведе двудневен курс в България и разкри „тайните на Александър” за официална прическа. Цялото интервю ще намерите на страниците на Coiffure Beauty.

 Друг интересен гост е Каспър Хемшърк, който ни представи истинския лукс в оцветяването на коси с Balmain Color Couture. За това, как модата преоткрива новите модерни цветове и кои са най-подходящите продукти за грижа за косата директно от модните подиуми на Париж, Каспър ни разказва в подробно интервю специално за Coiffure Beauty.coiffure beauty golwell remix

 Гримът завършва бляскавата ни визия. Няма как да се разминем без допълнителен гланц и хайлайтър на правилните места. Италианецът Емануеле Петрини е наш консултант в грима и ни представя новата марка за професионални гримове – Nouba. Той ни обяснява какво е печена пудра и защо всяка жена трябва да има червило за 1000 целувки.

 В броя няма как да подминем грижата за кожата и здравето през зимата. Затова нека си поговорим за скъпоценните камъни в козметиката. А за съвършено сияен тен ви предлагаме да опитате терапия с бяла черница на Dr Renaud за изсветляване на тъмни петна и изравняване на тена.

 За финал, хайде заедно да отбележим в календара арт събитията, които ще се случат тази година в европейската столица на културата – Пловдив. Защото 2019 г. се очертава да бъде много интересна, много!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!