fbpx

coiffure beauty october 2018 coverОфициално посрещнахме есента – нов сезон за нови промени не само в гардероба, но и в грижата за вашата коса, кожа и маникюр!

 През изминалия месец станахме свидетели и преки участници в няколко значими събития в професионалния бранш!

 Все още сме под въздействие на невероятното авангардно шоу на японците Хидеказу Хаяши и Кен Янг за българския бранд Kadiffe, които взривиха София в края на септември. Те бяха специални гости на Sofia Fashion Week и Международния фестивал на красотата и прическата. Двата форума привлякоха вниманието на множество фризьори от България, като на сцената на двете издания видяхме артистичните програми на Асен Налбантов, Владимир Атанасов, Северио Палма, Любен Николов, Емилия Балталиева, Огнян Филипов за Christian of Roma. На сцената на Международния фестивал на красотата и прическата видяхме пърформънса на Кристоф Гайе – посланик на L’Oreal Professionnel, Intercoiffure България, Светлана Методиева – посланик на Wella, Иван Ганев и Орлин Валяков и много други. Научете повече в нашия подробен материал и снимки от мястото на събитието.coiffure beauty

 Трето значимо събитие в бюти бранша тази есен бе успешното изложение Арена на красотата, където професионалисти в областта на маникюра и козметиката видяха новостите, почерпиха и обмениха опит със своите бизнес партньори.

 coiffure beauty Eric MauriceНа живо направихме интервю с двама млади, свежи и иновативни фризьори – Хелена Перейра и Кристоф Пижол от екипа на Eugene Perma. С тях поговорихме за новите тенденции в цветовете и подстрижките за есенно-зимния сезон. Повече за тях може да прочетете на страниците на Coiffure Beauty!

 В новия брой ще ви срещнем с един популярен в Интернет пространството ливански фризьор. Ще ви представим майсторските умения на ливанеца Мунир, който впечатлява феновете си с клипове на бързи и ефектни преобразявания на косите с цвят и удължения. Като стана дума за цветове, есента е идеално време за освежаване на визията и за целта разглеждаме в детайли темата за видовете бои – амонячни, безамонячни и веган, както и за ампулите, подходящи за поддържане на цвета.

 8В броя ще видите в детайли красиви декорации за маникюр, в които ще се влюбите от пръв поглед и веднага ще поискате същите. На страниците на Coiffure Beauty може да разгледате специално създадените творби за шоуто на Хидеказу Хаяши и Кен Янг за Kadiffe от виртуозите в маникюра – Валерия Михайлова, Лина Валериева, Таня Иванова, Мирослава Няголова, Ирен Костова, Мариана Иванова и Мариета Мръскова.

 Нека не забравяме и разкрасяването на кожата, като на помощ идват терапията с витамини и таурин на Ericson Laboratoire и парафиновите терапии. Разбира се, сега е моментът и за представянето на новите колекции в косите за този сезон. Накратко, време е за промяна!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!