fbpx

coiffure beauty march 2018 coverВ разгара на неочаквано топлите мартенски дни ви поднасяме 100% зареден с цветове и идеи за прически и стайлинг нов брой на Coiffure Beauty.

 Изненадващо, от Далечния изток на гости ни е посланикът на Sebastian Professional в Япония и оглавяващ креативния екип на марката в Китай – Хидеказу Хаяши. Как се развива бюти бизнесът в азиатските страни и от какво черпи вдъхновение, ще ни разкаже самият той на страниците на Coiffure Beauty.coiffure beauty march 2018_6

 В новия брой на списанието ще откриете кои са модерните нюанси на русото и как клиентите ви да се радват на красив рус цвят максимално дълго. Да не пропуснем и новините – нека приветстваме последните попълнения в професионалните продукти за коса – Kadiffe и Biolage R.A.W. Първата марка е изцяло българска и е вдъхновена от една изключителна личност – г-жа Вили Боршукова. Продуктите са разработени от фризьор за фризьор и съдържат 100% арганово масло. Боята в линията Kadiffe е с ниско съдържание на амоняк, което я прави подходяща за бременни и хора, преминали химиотерапия. Лансирането на марката бе отбелязано с грандиозно шоу, по време на което атрактивни фризури, грим и маникюр в няколко тематични части предизвикаха възхищението и овациите на публиката.

 coiffure beauty march 2018_1По повод лансирането на Biolage R.A.W специален гост в България бе Кристиян Чифи – фризьор и посланик на марката, който нагледно сподели своите възгледи за развитието на природосъобразната козметика, с която опазваме здравето си и околната среда.

 За да пробудим сетивата си, сме ви подготвили много цветни страници с оригинални прически и маникюр. Красивата колекция „Артистични кокове” на Милена Богословова, снимки на всички модели от шоу Kadiffe, новата колекция на Goldwell – ELEMENTAL, са само малка част от прическите, които може да разгледате в новия брой на Coiffure Beauty.coiffure beauty march 2018_4

 В раздела за козметика и процедури ще разберете как да преборите напълняването от стрес и как да се справите с нежеланото окосмяване. В подробен материал нашите партньори от ProDerma ни разказват как да подмладим кожата с филъри и какво трябва да съблюдават пациентите при избора им.

 На страниците на списанието с подкрепата на Reservation Studio ще ви разкажем що е то дигитален рецепционист и дигитален мениджър и имат ли почва в българските салони за красота.

 Очакваме ви на първото професионално изложение за годината в Пловдив само след седмица, за да споделим нови идеи за красотата!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!